Direktlänk till inlägg 19 oktober 2008

Totalt trasig!

Av Tesen - 19 oktober 2008 18:50

Det är vad jag är. Totalt jävla trasig.. Trodde jag skulle ha träningvärk idag men det visade sig vara nått annat. Min axel har pajjat igen. Trodde det skulle gå bra men jag hade fel (igen). I benen är det härlig gammal vanlig träningsvärk i men axeln är nått helt annat. Hur dum får man vara som leker lös i flera timmar??!! Jag vet ju hur lätt det är o få ont. Så dumt, så onödigt, så jävla irriterande. Imorse när jag vaknade sa jag för mig själv -Det va värt det. Men nu ångrar jag mig. Kraftigt. Vi får se hur det går o jobba imorrn. Måtte det lägga sig under natten annars bryter jag ihop!!!


Sitter hemma i min ensamhet o är förbannad o bitter. Kollar på Prison Break. Säga vad man vill men han e otroligt vacker, Wentworth Miller!! Det finns få män som man kan kalla vacker, men han lyckas han! Tur att man får drömma ;) Eller vad säger du SÄLen?? Sara kanske??


Nu ska jag fortsätta stirra mig blind o hoppas att allt känns lite bättre imorrn. Det vore ju kanske en idé o ringa doktorn, så jag kan få några roliga tabletter! Men då får man väl en tid om nån månad, så det känns ju så meningslöst!


Allt man inte dör av blir man starkare av!

Får väl försöka leva efter det några dagar nu då.


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se