Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008

Nu är det som det ska!

Av Tesen - 20 oktober 2008 21:50

Ringen är tillbaka!! Jag hade den i två veckor sen har den bott på Guldfyd i 3 veckor. Nu e den tillbaka där den ska sitta. Känns så skönt. Säga vad man vill om Guldfynd men dom har en fantastisk människa som heter Ylva som jobbar där! Helt underbar. En sån människa som får andra människor o kännas sig normal :)


Har precis kommit hem från teater nu. Denna älskade teater. Pjär va med. Han skötte sig exemplariskt ;)

Vi blir indelade i grupper nästa måndag, ska bli roligt o se med vilka man hamnar o vad man får göra! Hur det än blir, så blir det säkert bra.


Fick reda på idag att min farmor ligger på sjukhuset o har så gjort i en veckas tid. Helt fantastiskt hur kommunikationen i min familj funkar. Till min käre fars försvar har det ju faktiskt varit en tragedi i hans liv, så det va väl kanske inte det viktigaste o ringa mig. Farmor kommer att överleva, tydligen bara en släng av lågt blodtryck..


Ja,ja.. Nu väntar sängen. Får se om jag överlever morgondagen!!


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se