Alla inlägg under oktober 2008

Av Tesen - 10 oktober 2008 20:12

... imorse. Fattade dock inte att jag va vaken förrän jag parkerade bilen på jobbet. Sovit länge o gott inatt!


Nu sitter man hemma med en hysteriskt zappande Malin o ett korsord.. Börjar jag bli gammal månne tro??!! Måste nog dricka lite alkoholhaltiga drycker för att klara mig från tantstämpeln ;)

Malin är väldigt faScinerande mÄnniska. Hon kan kolla på tv, text tv, datorn och prata samtidigt... Vilket gör mig vansinnig!! Men men, man ska se det positiva hos alla. Hon har ju iaf simuLtanförmåga. Haha.

Nä, nu ska jag tanta lös med korsordet.


Puss o Kram


Av Tesen - 9 oktober 2008 19:46

... Torsdag.

Saker blir aldrig som man tänkt sig. Min efterlängtade tvättkväll blev en middag med Malin o Martina på Bite Line.

Lite modigt gjort av mig som inte kan ändra rutiner o bara skita i tvätten (inte skita som det låter) o åka o äta..

Det kanske vankas nya tider?! En ny modig, fri, fräck o häftig Tesen är på gång.. Haha. Vem försöker jag lura. Det va bara hungern som tog överhanden..

Nä, nu blir det soffliggning för att fettet i maten ska fastna ordentligt :)


Puss o Kram

Av Tesen - 9 oktober 2008 16:55

Vad hemskt det är när man blir glad för att man inser att det är den stora tvättkvällen.. Bara få vara hemma o pyssla, tvätta o göra inget alls. Världens bästa ursäkt :)

Igår bytte Steffe däck på min bil o klippte mitt hår. Han e bra snäll den där rötotten. Ja, jag vet att det är tidigt o byta däck, men fan, jag tar mig hellre vid liv till jobbet än inte alls...

Jag känner mig otroligt tråkig idag, det är en sak som är säker..

Just ja. Ang gårdagens inlägg, så har det nog löst sig :)


Puss o Kram

Av Tesen - 8 oktober 2008 14:22

Jaha, då kom det stora brytet igår, över en liter mjölk.. Konsten att bli hysterisk, det är nått jag behärskar. Förhoppningsvis så löser sig allt! Det är bara så dumt att man inte kan säga till på en gång när nått blir fel, utan man går o funderar o funderar o funderar lite till, sen exploderar man, över en jävla liter mjölk!!!  Så kommer allt. Allt från dumma beslut, dåligt väder, konstig mat o allt annat som kan ha varit fel i hela mitt liv.. Ja ja allt löser sig.

Har dock kommit på (igen) vad fantastiska barn är. Är man bara ärlig, så kan man få allt tillbaka.

Nu ska jag gå o powernappa tills det e dax o åka till Rännö o byta däck o frisera huvudet.


Puss o Kram


Av Tesen - 7 oktober 2008 19:21

... o gick till Åkersviksskolan för en föreläsning. RUS (relationsutvecklingsschema), var en väldigt bra föerläsning. Glatt överaskad. Hur man kan se o hjälpa det enskilda barnet i sin utveckling. Förhoppningsvis nått vi kommer att använda oss av på jobbet. Ett enkelt sätt att läsa av ett barns utveckling o vart man ska vara som fröken, för att hjälpa o stötta barnet. Detta skrivet med mina egna ord, det ni! Ibland kan jag ju låta smart.

Sen kom jag hem, till ett tomt hem. Malin har jobbat o har teater, så jag har haft en kväll med bara mig. Kan vara så skönt o bara få vara, strosa runt, göra inget alls ensam en kväll. Nu uppskattar jag Malins sällsakp väldigt mycket, så det är inte så jag menar (för er som alltid tror det värsta)... Sen är jag inte i riktigt bra skick, så det är nog skönt för Malin o få vara "ledig" en kväll oxå. Haha. Tur att jag känner mig själv, så jag vet vilken häxa jag är ibland.. Synd bara att det är mina nära o kära som drabbas :(

För närvarnde är det så mycket tankar som flyger runt i huvudet, jag får inte riktigt nån rätsida på dom. O hur lätt är det då o förklara för folk varför man är som man är, när man inte riktigt vet själv?? Kan det vara så att det är detta tråkiga, kalla mörker som stör allt??!! Tur att vi ska åka bort över jul o nyår, så man har nått o se fram emot. Det är ju illa att man inte kan funka som man ska när det börjar dra ihop sig till vinter. Väldigt irriterande är iaf.


Allt man inte dör av blir man starkare av.

(ska nu bara försöka ha det i bakhuvudet)


Puss o Kram

Av Tesen - 6 oktober 2008 21:17

Höstdeppet börjar komma smygandes. Inte så himla bra. Men man får hålla hoppet upp, det kommer bli bättre. I maj eller nått...

Va till en osteopat idag. Helt klart en ny upplevelse. Vriden, petat o knäckt på, fast på ett bra sätt. Hon fixade till axeln, så den känns rätt bra:)

Första teaterkvällen ikväll. Helt otroligt hur man bara känner sig som hemma när man kliver in på Kuben. Alla är bara där o alla bara trivs. Skönt o ha ett safeplace när tankarna kommer smygandes.

Allt gick väldigt bra tills efter 2 övningar o Malin petar ut mitt öga. Tack för det min kära;).

Jag känner mig otroligt tråkig o nere idag. har inget roligt o komma med alls..


Puss o Kram

Av Tesen - 5 oktober 2008 10:16

Varför?

Varför kan man aldrig komma hem i tid?!

Varför kan man aldrig stanna på ett ställe?

För att sumera ihop kvällen, så blev den ganska bra iaf. Började lugnt o fint här hemma. Haugen. Pjär, Anders, Ärtan o jag (Bara en borta från järngänget. Steffe din svikare;)) satt i godan ro o drack folköl (?). Sen måste man ju naturligtvis ut.
Aveny!

Herregud vad roligt det är o skratta åt folk. jag vet det är inte snällt men man måste bara ibland. Karaoke är kanske det roligaste som finns, så länge man har förnuftet kvar att inte kliva upp själv o sjunga. Det finns iaf väldigt många som inte kan sjunga o i detta fall även trubaduren. Han må ha varit den kortaste människan i världen. Inget emot korta människor men det såg lite roligt ut när han stod på scenen o va lika lång som dom på golvet...
Oscar!

Ja, vad kan man säga??!! Oscar funkar ju aldrig. Wannabeöverklass möter Tesen, blev inte alls bra... Förstår inte varför vi skulle dit, men nu vet man ju iaf att man inte behöver gå dit på några år igen. Såg dock Martin Björk o Teliapappan där.. Han är ju så söt, Teliapappan...

Anna!

Tillslut hamnade jag o Haugen hos Anna, där hon o Matrina satt o drack vin med, jag tror det va, hallon kan även ha varit hjortron. Haha. Vi satt o hade det väldigt trevligt. Vad va det för frågor??


Ringde taxi kl fyra. Kom hem. Pysslade runt en stund. Sen ringde Haugen för att prata igenom kvällen, som det skulle vara nån idé kl halv fem på morgonen, fortfarande väldigt full. Slutade dock med ett långt snack om tatueringar. Konstigt.

Vaknade imorse o sängen va tom. Vem har stulit Malin under natten?? Tog dock en liten stund innan jag kom på att hon e ju i Östersund. Haha.

Nu e det dax o fortsätta umgås med sängen. Passa på när man har HELA sängen för sig själv..

Puss O Kram

Av Tesen - 4 oktober 2008 11:53

Jaha..

Då har man börjat då.. Fallit för grupptrycket.. Skaffat en blogg. Då måste jag ställa mig frågan, vad är det i mitt liv som är värt att skriva om?? Jag får väl prova det allmäna o se om det är nått annat som kommer min väg!


Jag ska ut med Haugen ikväll, med syfte att ta det lugnt men vi vet ju vart det slutar;) Har ju aldrig gått bra o tagit det lugnt när vi två kommer ihop oss..

Malin har precis åkt till Östersund. Tråkigt för mig men säker roligt för henne.. Det va ju lixom Malins tur o få åka, jag va ju faktiskt till Grekland en vecka utan henne.. Fast det är ju fortfarande mest synd om mig.


Puss o Kram

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards