Direktlänk till inlägg 17 november 2008

Energi

Av Tesen - 17 november 2008 17:46

Jag känner mig full i energi! Har väl inte hänt dom senaste månaderna.. Helt fantastisk känsla. Kan det ha nått att göra med att min snälla osteopat Kerstin har "hjärtknakat" mig igen?? Det ska tydligen frigöra flödet till hjärtat så man blir på bättre humör. Vet inte om det funkar eller om det bara e bluff, men nå fan känner jag mig mer nöjd o glad iaf!! Så jag väljer att tro på det, det kanske är därför det funkar... Ja, jag, jag vet inte men nöjd känner jag mig iaf..


I övrigt har det bara varit en helt vanlig dag.. Har inte riktigt återhämtat mig efter helgen än men det kommer väl så småning om. Vaknade dock på uruselt humör o nu mår jag bra.. Kan det vara Kerstins förtjänst?? Intressant!!


Nu ska jag ner o rocka lös i tvättstugan. Sen blir det bara soffläge om nu min energi lägger sig, annars vet jag inte vad jag gör!!


Puss o Kram

 
ANNONS
 
Karolina

Karolina

17 november 2008 22:13

Cooolt ... energi e nyttigt ;)

http://sweetypajen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se