Direktlänk till inlägg 23 november 2008

Söndag

Av Tesen - 23 november 2008 17:56

Idag har det varit en helt fantastisk dag. Bara småpysslat o åkt runt. Vaknade eller ska väl säga att jag klev upp kl 11, läste tidningen o lite bok.. Polimasade på hemma, sen for vi till mamma på firman o sa hejdå. Dom ska ju åka till USA i två veckor!! Inte det minsta avis!!! Sen blev det Birsta o fynda lite filmer o en Mp3 laddare. Hem igen o lämnade av grejerna o åkte in på Bite Line till Linnea o Anna o nu e jag hemma.. Så skönt..  Ikväll kommer Steffe förbi o ska dricka lite kaffe o surra lite skit. Hoppas Sälen hinner komma hem så hon oxå får träffa honom.. Sälen är på styrelsemöte till kl 20..


Igår hade vi spelkväll. Sälen vann men det ska tilläggas att hon skätte protokollet, så jag anar lite fuffens! Väldigt skönt o bara vara hemma nykter o spela spel. Fler sånna kvällar behövs.


Nu ska jag till o njuta av dom sista timmarna av helgen, för imorrn börjar allvaret igen, eller kaoset.. Så väldigt mycket att göra på veckorna nu. Fattar inte hur jag orkar. Skönt att det bara är en månad kvar till vi sitter på planet till värmen!!


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se