Direktlänk till inlägg 24 november 2008

Ont i hjärtat

Av Tesen - 24 november 2008 20:12

Jag har en vän som inte har det så bra. Det gör så ont i mig o se vad som händer o vad som sker. Jag kan inget göra åt det heller. Lite samma känsla som med farmor, det är bara o stå på sidan o hoppas på det bästa. Min vän vet iaf att jag finns här om det skulle krisa totalt (annars ve min vän det nu).. Förunderligt hur människor funkar. Att dom orkar.


Farmor blir iaf bättre. Händer inget oförutsett så ska hon få flytta till ett hem med rehab. Hon kommer nog inte bli så bra att hon får flytta hem men hon får väl iaf något bättre än en sjukhussal att ligga i. Samtidigt är det ju kanske bra om hon e kvar på sjukhuset, så det är nära till allt om nått skulle hände.. För o nackdelar med allt.

Man skulle kunna säga att hela dagen har varit en stor värk bara.. Många tankar o många ord. Känner mig nästan slut i själen. Jag hoppas verkligen att allt löser sig för min vän. Ingen förtjänar o ha det så, ingen förtjänar o må så. Alla människor kan göra fel.


Puss o Kram

 
ANNONS
 
Karolina

Karolina

26 november 2008 21:22

t a c k ;)

http://sweetypajen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se