Alla inlägg under november 2008

Av Tesen - 14 november 2008 17:49

Idag fyller jag år.. Hade ju känts väldigt bra men det är ju lixom nått som överskuggar det hela. Min vackra farmor!

Hon har blivit lite bättre sen igår men det är ju en väldigt lång väg, för att komma tillbaka igen...

Snart kommer det börja droppa in folk som ska kalasa o mysa.. Så nu e det bara o bita ihop o försöka göra saker så roligt som möjligt.


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 13 november 2008 20:52

... ligger på sjukhuset. Igår kväll fick hon en stroke! Halvsideförlamad, utan tal o utan sätt att kommunisera. Vi skulle ju ha kalas ikväll o istället har jag suttit på sjukhuset o hållit hennes hand. Tänk vad livet svänger konstigt.

Min vackra farmor, måtte du komma tillbaka till livet igen. Bli den glada, skrattiga, riktiga männsika du alltid varit.

Vad jag är rädd helt plötsligt. Tänk vad man alltid tar alla för given.  Varje gång det händer nått så tänker jag, jag ska alltid vara där, finnas till hands men nånstans så glömmer jag det på vägen till nästa olycka.. Jag finns alltid när det händer nått, det är när livet är som vanligt jag menar. Är det bara jag eller fungerar alla så??

Min vackra farmor har levt ett bra liv. Hon förtjänar inte detta. Hon förtjänar inte o ligga o vara medveten om allt o inte kunna göra nått, inte kunna tala om vad som är fel, inte kunna säga vart det gör ont... Hur ska jag kunna hjälpa när det blir så här?? Hur ska jag kunna laga?? Hur ska jag ordna allt så det blir bra igen??

Min vackra farmor.. Måtte du kämpa, så allt blir bra igen!!! Vad ska jag göra utan dig?? Vem ska jag få skäll av för att jag röker, dricker, är ute o ränner på sena kvällen, inte äter ordentligt, inte klär mig tillräckligt varmt, om du inte kommer tillbaka??? Du e ju min vackra farmor...


Med hopp om livet...

ANNONS
Av Tesen - 12 november 2008 21:39

Vi har haft teater ikväll... Älskade teater. Återfått hoppet igen!

Vi har rört våra kroppar på sätt jag trodde va omöjligt. Kommer ha väldigt ont imorrn kan jag lova.

Mycket bättre idag än förra veckan, inte lika mycket tänka idag. Dessutom tog jag ett litet snack med Jenny, så blir det för mycket tankar o jobbiga saker så kan jag gå o röka. Skönt med människor som förstår utan att man måste förklara o öppna sitt hjärta så man kräks..


Puss o Kram

Av Tesen - 11 november 2008 20:53

Jag tror överskriften säger allt om min dag.

Kan börja med


Prickar:

Har poppat upp en massa konstiga prickar på min stackars kropp. Tror det e min chef som har smittat mig med pricksjukan. Nu ska inte ni snuskiga människor tänka sånna tankar!! Min chef e min chef, för tusan.. Haha. Nä, vet inte riktigt vad det är för prickar jag fått. Har en gigantisk överläpp nu iaf eller kan inte gigantisk men den känns så.. Fortsättning följer om prickarna. Lär ju inte bli av med dom på ett tag...


Virriga tanter:

Jag ringde min kära farmor idag. Hon är kanske världens snällast människa men hon e över 80, så jag kan väl säga att hon e lite virrig. Det gör så ont i hjärtat på mig när jag pratar med henne. När jag hör hur gammal hon blivit o hur sliten hon är, vill jag bara trolla henne ung igen... Ska iaf dit o fika på torsdag. Lite födelsedagsfika. Har dock fått en konstig känsla i magen att det kan vara sista gången jag träffar henne. Inte bra!!


Grey´s:

Älskade Grey´s Anatomy. Vad det är skönt o bara få vara totalt jävla tjejig 45 min varje vecka. Bara o sitta o gråta floder, tycka synd om sig själv, önska sig in i en annan värld alltså bara få vara tjejig.. Helt fantastiskt.


Nu ska jag lägga mig o sova bort denna skitdag o hoppas att det blir bättre imorrn. Imorrn e det teater igen. Känner inte riktigt för attt åka dit men jag har väl inget annat val! Det är väl bara o gråta en skvätt denna vecka oxå. Jag säger bara det JAG HATAR IMPROVISATIONER...


Puss o Kram


Av Tesen - 10 november 2008 18:43

Nu börjas det.. Alla kommer o frågar vad jag vill ha i present. O jag svarar pengar till resan vi ska göra i jul men det passar tydligen inte. Varför fråga då?? Jag är snart 28 år, jag har ju lixom redan i stort sett allt jag behöver eller vill ha. O det jag inte har, som jag vill ha, kan jag handla själv oftast. Jag har bott hemirfrån i snart 10 år, så jag har ett komplett hem..

Snälla alla nära o kära, kom inte o fråga vad jag vill i ha i present. Hitta på nått.


Det går  nått konstigt på jobbet.. Min chef har fått väldigt konstiga utslag o jag tycks ha nån form av dom jag oxå. Fast man kan säga att jag e en skönhet i jämförelse med min chef. Hon ser ut som ett monster. Nä nu va jag inge snäll. Förlåt. Hon ser ut som en prickig chef ;) En storprickig chef...


Helgen har varit helt fantastisk. Bara legat hemma o kollat på tvn. Tro mina utslag kan vara nån form av liggsår efter helgen.. Haha. Så skönt o bara vara hemma o nykter.

Kände mig nästan utvilad imorse när klockan ringde. Skönt.


Nä, nu ska jag ner i tvättstugan o polimasa på..


Puss o Kram

Av Tesen - 9 november 2008 18:36

Vilken helg.. O den är inte slut än på några timmar.

Kom hem kl 16:50 i fredags, låste dörren o sen dess har jag inte rört mig mycket.. Jag har vandrat mellan fläkten, soffan, toan, soffan igen, sov några timmar oxå. Helt fantastiskt. Hade inte tänkt o röra mig utanför dessa väggar förrän kl halv åtta imorrnbitti, då e det dax för arbete igen. Fränt o få komma på jobbet utvilad efter en lugn helg.

Vi har nu plöjt 32 avsnitt (sedan i fredags) av Ncis o det är väl några avsnitt kvar till man får gå o sova.. Haha. Det har nog inte vara så mycket ledigt i helgen ändå. Har ju varit helt uppslukad av tvn o soffan.. HAHA!! 

Nä nu ska jag lägga mig o få lite mer liggsår av soffan..


Puss o Kram

Av Tesen - 8 november 2008 10:20

... o du vet vem du är!


När jag va yngre va jag alltid glad. Den allmänna uppfattningen om mig va glad, sprallig, rolig, problemfri o alltid där o alltid närvarande. Så är dock inte den allmänna uppfattningen om mig nu men det är lite skitsamma, för jag tänkte berätta en liten historia.


Jag va en väldigt glad prick när jag va yngre. Ställde alltid upp på folk som behövde mig, fanns alltid där med ett leende eller ett dåligt skämt (o sånna finns det många av). En dag kommer jag hem ifrån jobbet o hela min värld vänds upp o ner. Jag hade fått droppen som fick bägaren att rinna över. Två veckor senare så fick jag diagnosen djup depression.

Hela mitt liv fick plockas ner i små bitar o analyseras o bearbetas. Det va kanske inte världens bästa grej att göra men sjukvården har sina mallar att följa.. Efter några månader tog jag mig upp till ytan igen, men mitt liv o mitt tänk är o kommer aldrig att vara detsamma igen.

Nu när jag har landat i den jag är så känns livet rätt bra. Jag känner mig själv på ett annat sätt nu för tiden o den viktigaste grejen jag lärt mig av att bli sjuk är, jag måste få må dåligt! Jag kan inte alltid ha kraven på mig att måsta le, vara glad, roa andra eller alltid ställa upp.. För då faller jag tillbaka igen. Nu e det ingen i min omgivning som har ställt dessa krav på mig, utan jag själv.

Man är sin egen värsta fiende.

Den människa jag är idag, är kanske i mångas ögon inte en människa man skulle vilja vara, men det funkar för mig.

Nu för tiden funkar mitt liv så här. När jag är glad är jag det av hela mitt hjärta, jag skrattar från mitt hjärta o jag älskar av mitt hjärta. När jag mår dåligt, så mår jag dåligt. Ingen kan göra nått åt det mer än o bara finnas där. O det gör folk. Är man öppen o ärlig, så finns det alltid folk runt en som står ut med det. Dom vännerna älskar jag för allt i värden. Vänner känner en. Dom ser att man inte mår bra. Därför kan man lika gärna säga som det är istället för att klistra på ett falskt leende, som iaf inte funkar. Lurar man sina vänner för länge, då försvinner dom tillslut.

Jag orkar inte vara falsk o gå runt o vara glad om jag mår dåligt. Det kommer ta knäcken på mig o på mina vänner tillslut. Det är bättre o säga -Idag mår inte jag bra, jag är arg, lessen o otrevlig. Tro mig, det funkar.

Jag har lärt mig o säga nej, jag är inte alltid glad utan tillåter mig att få må dåligt o ha dåliga dagar. Därför tror jag att jag har klarat mig från o få återfall ner i djupet igen...

Nu ska jag inte säga att detta funkar för alla. Det funkade för mig. O det jag kräver av mina vänner är, att dom är lika ärlig mot mig som jag är emot dom. Man behöver inte säga varför man mår som man mår, för det är inte alltid det lättaste o sätta ord på, men man kan iaf säga att man inte mår bra, så vännerna får en ärlig chans att finnas där...


Puss o Kram

Av Tesen - 7 november 2008 17:19

Ja, då e helgen äntligen här. Nu har jag kommit hem o låst dörren. Nu e det operation LOCKDOWN som gäller, hela helgen.. Ingen går ut o ingen kommer in (bortsett från Linnea förstås). Har planerat in helgen utan sprit, med pymmen, dåliga serier på tvn o göra inget alls. På riktigt. Inget alls. Jag ska inte kliva utanför dörren på heeela helgen. Ska snart kliva in i pymmefasen, en dusch, pymmen o sen är helgen räddad. Helt otroligt.. Förväntningarna på ingenting känns väldigt höga. Hoppas jag nu inte blir uttråkad imorrn när jag vaknar o det hela slutar med att jag är full o partypingla imorrnkväll. Haha.

Återkommer imorrn med hur ingentinget går.


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se