Alla inlägg under november 2008

Av Tesen - 6 november 2008 17:34

Vad jag blir trött på föräldrar som aldrig kan hämta sina barn i tid! Personalen får ta av sin egen, privata tid för att man inte kan åka när man slutar för att det är för många barn kvar. Jag får iaf dåligt samvete o lämna en personal med alldeles för mycket barn. O vad händer den dagen då den händer en olycka pga att det inte finns nån personal??? Inte nog med det så får vi ju inte övertid heller. Då ska man tydligen ha stannat en halvtimme över ordinarie arbetstid för att få det. Så om man är snäll o stannar en kvart så får man inget för det... Jävligt irriterande kan jag tycka!! Det är ju så synd att det förmodligen ska krävas en olycka för att detta ska funka. Usch!!!


Nog om det. Gårdagen blev en jävla skitdag tillslut iaf.. Fattar inte hur det kan ändras så fort. Idag är det däremot en rätt bra dag. Lite lagomt irriterad på föräldrar men annars e det bra. Kan bero på att jag ska göra inget alls ikväll, bara ligga i soffan o göra inget alls. Fantastiskt. O det ska jag ta o göra nu!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 5 november 2008 21:48

Jag känner mig helt tom. Jag är fruktansvärt trött. Har fortfarande ont överallt. Sliten, knäckt, av, snudd på förstörd.. En väldigt dålig dag i dag. Eller den va inte dålig men nu e den det..

Tur att jag får låsa in mig i helgen. Orkar inte mer nu.


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 4 november 2008 18:32

Idag är jag riktigt klen. Åkte hem från jobbet strax efter klockan tolv. Känner mig helt färdig. Ont i varenda muskel, led. Allt man kan ha ont i, där har jag ont.. Snorig o jävlig, ont i halsen o ont i huvudet. Jag som alltid e gnällig, slår just nu rekord! Tur man har snälla arbetskamrater som ställer upp när man måste vara hemma.


Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen med honungsvatten, halstabletter, nässpray, Ipren o Ncis..


Slemmig Puss o Kram

Av Tesen - 3 november 2008 22:12

... har jag nu en inre konflikt. En väldigt bra grupp att ha med sig, det blev ju nästan hela Eliten.. Men ändå gnager det i mig.

Vi ska jobba mycket med känslor o dyligt. Jag har nog ingen lust att riktigt jobba med det. det är väl en sak när man har fått ett manus o en karaktär att göra. Men nu i början blir det bara improvisationer. Då har jag bara mina egna känslor att gå efter o jag vet inte om jag eller nån annan är redo att orka, lyssna osv.. Vad händer om man kommer lite för långt in?? Hur kommer jag att reagera?? Jag resonerar att alla människor har en egen sorg. Alla har varit med om något i livet som har format o gjort dom människorna till vad dom är, så även jag. Min sorg är inte värre eller hemskare än nån annans men det är fortfarande min sorg. Eftersom det nu är nått som har format mig till den jag är idag, så är jag inte riktigt säker att jag vill göra dessa improvisationer. Jag har ju ändå försökt att komma förbi detta o nu ska man kanske behöva riva upp allt igen. Nu tror jag inte att det kommer att bli ett sektliknande uppvaknande bland alla i min grupp men vad är det som kommer att komma när man kommer hem o är trygg o lugn?? Om man nu ska försöka se det hela lite positivt så e det kanske bra o tankarna kommer krypandes igen, så jag får ta itu med allt igen o kanske göra det på riktigt denna gång... Vet inte riktigt hur jag ska tänka just nu. Men allt löser sig till slut, eller???


Puss o Kram

Av Tesen - 3 november 2008 17:15

Har slagit nytt personligt rekord i konstiga sovställningar nu på eftermiddan. Jag lyckades somna, sittandes i soffan, med en bok i en handen o en kaffekopp, full i kaffe, i andra handen. Vaknade efter 20 minuter, tog en klunk (kallt) kaffe o vände blad i boken... Nu kan jag bara säga, tack o lov att jag åtminstone va hemma!! O dessuton nykter. Haha. Jag har ju faktiskt jobbat hela dagen o jag brukar ta för vana o vara väldigt nykter på mitt jobb!!

Nu har jag förstått vad detta beror på! Åldern. Jag är för gammal för att festa 2 dagar i rad. Jag är för gammal för att härja runt som jag gjorde när jag va 18. Jag blir inte gring på jobbet o så men jag fungerar inte som en människa på eftermiddan/kvällen på måndan efter en partyhelg. Börjar verkligen känna mig som en alkis. Nu räcker det. Nu måste jag ändra om min, livsstil lite grann.. Det får räcka med en utgång i månaden o den infaller alltid på lönelördagen. Detta e ju ett måste för att träffa pojkarna nån gång. Eller rättare sagt, man får inte bryta en mångårig tradition.


Ikväll e det teater som gäller. Vi ska bli indelade i dom grupper vi ska spela. Hoppas det bli som jag vill, då har vi Elitligan i en grupp. Fast Elit vet jag inte, men vi kan supa tillsammans iaf. O det e ju faktiskt, vid närmre eftertanke inte så bra, eftersom jag tydligen hade bestämt mig för o sluta med sånns fasoner!! Fan, hur ska nu detta bli??!!

Jag återkommer med mer tankar lite senare när jag vet vilka det blir i min grupp!!!


Puss o Kram


Av Tesen - 2 november 2008 14:37

... så låter min telefon när jag får ett sms. Härliga SÄLen va snäll o gjorde en signal till mig. Fast det låter mer som en fniss men ändå!


Söndag! Härliga söndag. Det är så skönt med söndagar när man inte behöver göra nått alls. Eller bara göra vad man vill. Den enda nackdelen med söndagar är att man inte kan sova hur länge som helst. Men det är väl det man har lördagar till!! Så idag har jag gjort inget alls, så skönt. Ska iväg till Anna o Tommy på middag sen. Skönt o få bli lite ompysslad.


Igår va vi hem till Haugen, som hade dukat upp en härlig buffé, o åt middag. Blev väldigt imponerad. Robban hade gjort blåbärspaj till efterrätt. Tänk att pojkarna faktiskt kan, bara dom vill. Det va väldigt skönt o bara träffas o äta middag. Måste göra om det nån gång, då det inte blir utgång efter utan bara få sitta o äta o surra skit en hel kväll.

Efter middan åkte vi ner till teatern o kollade på Klungan. Mycket bättre i år än förra året. En o en hlvtimme med bara skratt.

Sen begav vi oss upp till Aveny, för en kväll med Kristet Utseende. Hade jättetrevligt enda fram till dom började spela, då gick vi hem. Dom e ju definitift inte bra. Tur att man får tycka olika. Till pojkarnas stora förtret.. Haha.


Nu ska jag fortsätta göra inget alls tills det e dax o åka till A o T på middag... Härliga söndag!


Puss o Kram

Av Tesen - 1 november 2008 12:41

Ja du SÄLen, jag kommer ihåg vad som hände...

Vi hamnde på förfest hos Anna o drack o sjöng. Sen skulle vi gå till Daltons men vi gav upp i kön.. Hamnade sen på Oscar. Open Mind. Ja, vad säger man.. Jag blir rädd.. Det finns mycket konstiga människor ute i världen. O på Open samlas alla på ett ställe. På ett sätt är det väl bra att alla får vara som dom vill, men i min lilla bubbla kan det bli för mycket.

Jag är en väldigt tråkig människa. Jag är som jag är o måste inte visa upp mig, eller ha konstiga kläder på mig, eller bara vara skum. Jag lever ett normalt (vad nu det är som är normalt) liv med en normal sambo (det går ju iofs o diskutera). Jobbar som vilken människa som helst. Har mina intressen på fritiden. O jag e nöjd med det. Jag förstår inte folk som måste ta till extrema sätt att "blomma" upp. Kan jag inte vara den jag är jämt, då är jag ju inte mig själv. Eller?? O gud va jobbigt o hela tiden vara nån annan. Vad e det som gör att man inte kan leva ett vanligt liv jämt?? Kan man inte vara den människa man är hela tiden, då blir det ju bara löjligt o försöka vara den människan en gång i månaden... Då e man ju inte sig själv, eller?? Känns som jag snöat in mig lite.. Blir förvirrad av o läsa vad jag skrivit själv. Fast det stämmer i mitt huvuvd. Haha. I slutändan är det väl bra att det finns ett ställe alla kan gå till o få vara som dom vill. Fast det blir ju lite fel i mitt huvud.

Nu ska jag inte fundera mer.. Det va iaf väldigt trevligt. Träffade folk jag inte sett på många år. Sen satt jag mest o stirrade. Förundrad över människors relationer o sätt att vara, se ut, gå, sitta o bara vara..


Ikväll blir det Klungan o Aveny. Fast det känns som jag gärna hade velat vara hemma, men nu e biljetterna betald o allt fixat, så det e bara o ta en powernap o komma igen! Det blir säker roligt. Brukar ju aldrig bli nått annat när jag o Haugen träffas. Däremot brukar det infinna sig väldigt mycket alkohol o ibland någon minneslucka!! Haha.


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se