Direktlänk till inlägg 5 december 2008

Illa igen

Av Tesen - 5 december 2008 18:31

Nu e det illa med farmor igen.. Tydligen har hon en infektion i kroppen som dom inte kan hejda. Hon fick iaf flytta till hemmet o bo där några dagar innan hon hamnade tebax på sjukhuset. Så nu börjas det igen. Dessutom är det fortfarande barn som kräks på jobbet, så jag törs inte åka upp till sjukhuset o hälsa på farmor, ifall jag skulle bära på smittan... Inte bra.. Kanske jag ska tordas ge mig upp på sjukhuset på söndag. Jag har ju inte känt mig dålig. Vet fan inte hur jag ska göra??!!


Dagen har jag annars spenderat inne i ett litet personalrum med mina arbetskamrater. Planering inför kommande månad.. Blir ju inte så mycket mer än julpyssel o julkonsert att stå i. Barnen måste ju få ta det lugnt o känna att det är jul dom oxå!


Helgen ska spenderas i lägenheten nästan hela helgen. Ska ev åka till Steffes hus o kolla imorrn. Beror på om jag orkar o vaknar nån gång. Ska bara göra saker som jag/vi vill i helgen. Sånt som inte tar på krafterna. Bara ta det lugnt.


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se