Direktlänk till inlägg 14 december 2008

Inget vettigt alls...

Av Tesen - 14 december 2008 17:50

Har inte gjort nått vettigt alls idag. Vaknade klockan halv ett o åkte till birsta o uppdaterade min mobil. Åkte på Bite Line o åt o nu är jag här.. Skulle kunna säga att jag har inte gjort nått alls idag. Däreomt kan jag konstatera att jag har sovit så mycket att jag har ont i huvudet o snart e det dax o lägga sig igen..


Imorrn ska jag på farmors bisättning. Jag har ju sagt hejdå men nu e det en familjemedlem som behöver mitt stöd imorrn o då ställer jag naturligtvis upp o följer med. Jag kan iofs behöva en sista titt på henne, nu när det inte blir så nytt o så dramatiskt som jag tyckte det blev sist.. Jag har nog fortfarande inte förstått att hon e borta, det kommer väl imorrn eller på begravningen..


En till fundering för dagen. När man ska Skiljas åt, är det inte passande med en puss eller kram då? Man vet ju faktiskt inte om man ses igen. Allt kan ju hÄnda. Även om man är ovänner, så ska man aLdrig skiljas utan en sista kram. Man ska iofs inte skiljas alls om man är ovännEr. Så mina nära o kära, ta för vaNa att alltid ge mig en kram innan vi skiljs åt.


Puss o Kram

 
ANNONS
 
Karolina

Karolina

14 december 2008 23:05

OK !! ;)

http://sweetypajen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se