Direktlänk till inlägg 28 december 2008

Usch o Fy

Av Tesen - 28 december 2008 15:10

Idag ar det kris o katastrof. BakisVm pa hotell Broncemar. Vad jag ar sliten. Helt otroligt. Det ar dessutom valdigt varmt ute, sa man kan lixom inte svalka av sig nanstans... Langtar efter mitt tacke o kalla Sverige en dag som denna.

Igar hade vi iaf fantastiskt trevligt. Vilken show vi sag. God konstig mat o en rockshow utan dess like.

Dagen borjade iaf med att vi gick till Yumbo (shoppingcenter) o handlade lite. Holl pa o bli lagnehetsagare oxa. Det hoppade pa oss en andelsnisse med en skraplott. Tur att vi da iaf va nykter o hade lite vett kvar. Efter Yumbo gick pa Irish o kakade lunch sen tankte vi ga hem men da poppade Scott upp o vi blev fast i flera timmar. Vi han hem o duscha, lite lagomt pa lyset, sen begav det sig ivag till Bahia Feliz for show. Efter showen fick vi med oss ett svenskt par ner till Irish, dar det bara blev mer o mer sprit.. Forstar inte hur svart det kan vara o saga -NEJ eller -Nej tack, jag borjar blir lite for full sa jag behover inget mer o dricka.. Tokigt. Har ju ingen annan an mig sjalv o skylla.. Det gor ju saken INTE battre..


Nu ska jag ga upp pa rummet o tycka synd om mig sjalv. Sjalvomkan ar den basta medicinen en dag som denna. Stackars lilla sjuka jag!!


Puss o Kram

 
ANNONS
 
Karolina

Karolina

28 december 2008 17:24

Jajjamen ... nu e jag himma *skönt*

Trist att må bakis ... men men .. självförvållat ;) Men lite synd om dig ändå !!!

Kram

http://sweetypajen.blogg.se

 
Ingen bild

Mamma

28 december 2008 18:20

Ja den här gången var det i alla fall inte mitt fel att du blev full! Du kanske har fixat en extra mamma där nere som hjälpte dej att bli full. :-) Eller var det kanske för att jag pratade med dej i telefon???????????? Ha det skönt i solen.
Kram Mamma

 
Ingen bild

Mona

28 december 2008 22:14

Inte ett dugg synd om er. Sitt där och svettas och kräks ni. Här hemma jobbar vi och fryser.:)
Kramar till er båda.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se