Direktlänk till inlägg 4 januari 2009

Tråkiga hemma!

Av Tesen - 4 januari 2009 20:48

Vad skönt o vara hemma o göra alla tråkiga saker igen! Har spenderat dagen i tvättstugan o framför datorn. Har fastnat helt för spelet Mahjong. Snacka om berondeframkallande!


Ikväll samlade vi alla vänner o käkade middag på Bite Line. Sista dåliga maten innan hårddieten sätter igång imorrn. Vi hade iaf väldigt trevligt, bortsett från att mina pojkar har gått bakom ryggen på mig o bestämt att vi ska tydligen ha en vit månad nu!! Skandal. Ska aldrig vara borta igen! Låta pojkarna få en chans att bestämma nått på detta sätt!! Återigen skandal!


Det är iaf fruktansvärt kallt ute. Håller ju på o avlider av kylan. Det är 30 graders skillnad från Playan o Sverige. Inte undra på att man fryser.

Imorrn ska jag o mamma hämta min stora jacka på kemtvätten o åka till Birsta o handla kläder till begravningen på fredag. Konstigt hur man kan koppla bort en sån sak när man har semester, fast det kanske ligger i bakhuvudet o pyr bara. Jaja.. Det löser sig og med allt..


Puss o Kram


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se