Direktlänk till inlägg 25 januari 2009

Ingen ångest men tandvärk!!

Av Tesen - 25 januari 2009 10:37

Skönt o vakna utan ångest. Vet dock inte om jag e nykter än, så den kanske kommer. Än så länge verkade det vara ett bra beslut att vara nykter några veckor..


Ack så rolig o trevlig kvällen va igår. En riktig myskväll. Mia, Anna o Karolina satt här hemma o myste på med en pizza lite skumpa. Ulrika kom, förvånansvärt, förbi lite senare på kvällen. Nykter o körandes. Runt 23 åkte vi in till Aveny, där vi dansade som tusan, även jag!! O jag har ingen träningsvärk idag.. Konstigt! Lite synd bara att folk försvinner när man e ute. Fast Anna o Mia är ju småråtter som inte kan vara still! Haha. O det vet man ju, så det va ju ingen överrasking direkt!!


Tandvärken försvann tillfälligt igår kväll, kan det ha med alkoholen o göra??!! Kände mig lite oövervinnerlig ettt tag igår, kan ha med alkoholen o göra??!! Haha.


Idag blir det en tripp in till apteket o köpa Cordosyl, för självlagning av den onda tanden!! Vägra gå till tandläkern. Dom e farliga, dyra o dom göra bara ont!! Har nu fått ett säkert tips om självmedicinering. Lika bra o prova! Man ska alltid ha tandläkern som ett sista alternativ.

Sen blir det bara soffläge med nNubers om nu Sälen kan slita sig från all jävla sport som e på tv:n.. Väldigt irriterande!!


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se