Alla inlägg under januari 2009

Av Tesen - 15 januari 2009 21:18

... hade jag planerat för att göra min hemmakväll alldeles perfekt! Jag skulle bara komma hem o tjava på, duscha o kliva i pymmen, sen skulle jag bädda ner mig i soffan (hela soffan, alldeles själv. Inga bråkande fötter eller dyligt) kolla på Grey´s o Criminal Minds. Det va det enda jag hade planerat för kvällen. Ha en kväll när bara jag är hemma, när jag får göra precis vad jag vill (brukar jag iofs få göra annars oxå, men ikväll utan dåligt samvete), bara bry mig i vad jag orkar o vill. Det är då det händer...

Telefonen börjar ringa, o ringa, o ringa o ringa.. Så nu har jag suttit i telen sen ca klockan 19 o inte hunnat nått alls! Det är precis som alla känner på sig att, nu e hon ensam hemma o har tid o prata. Nu ska jag inte låta elak o arg, jag är väldigt glad att det är nån som bryr sig om mig o vill prata med mig.. Men det va ju inte vad jag hade planerat!! Haha.. Störa mitt ordningssinne på detta vis;) Nu har jag iaf missat början på Criminal Minds, så då kan jag lika gärna kolla på reprisen, den går säkert nån natt framöver..


Nu ringer telen igen, så vi höres imorrn..


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 14 januari 2009 21:54

... är väl kanske lite väl starka ord o förklara dagen med, men nått åt det hållet lutar det..

Natten startade med kaos med en väckarklocka bakom sängen! Vaknade när det ramlade ner o då va det bara o kliva upp, skjuta ut sängen, fiska upp klockan (annars hade den ringt klockan 5:15 o inte gått o stänga av), lägga sig o försöka sova dom få kvarvarande timmarna av natten! Jag som alltid sover uruselt när jag har öppningarna behövde inte leka Fånga klockan leken mitt i natten.

När jag slutade skulle jag försöka sova lite men det gick åt helvete det med, alldeles för mycket tankar o känslor i min kropp för att kunna varva ner. Gav upp sovningen o klev upp o duschade o drack kaffe!


Åkte ut till teatern o allt bara släpper. Konstigt vilken inverkan teatern kan ha på mig. Jag finner ett lugn som inte finns där annars, även fast jag måste tänka, lyssna o göra. Kan vara så att det finns ingen tid till att tänka när man är där, så därför blir jag lugn. Som det känns nu skulle jag kunna bo ett tag på teatern, så jag får vila huvudet lite!

Repet gick bra. Ska vara lite mer bitter än arg bara, hur nu det ska gå till. Fast jag har ju vana på båda, så det kanske inte blir så svårt bara jag får öva lite!!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 13 januari 2009 20:33

Klockan 7-8

Trött, matt, dåsig, däven, slö, gäspig.


Klockan 8-16

Glad, lycklig, på gott humör, belåten, glättig, gladlynt, lättsam, sorglös, munter, solig, pigg, livad, lätt till sinnes, uppspelt, förtjust, uppåt.


Klockan 16-16:15

Förvirrad, bortkommen, förbryllad, konfunderad, omtumlad.


Klockan 16:15-18

Förbannad, arg, irriterad, ilsken, förargad, förbaskad, härsken, uppretad.


Klockan 18-20

Ledsen, bedrövad, sorgsen, olycklig, nere, nedslagen, nedstämd, olustig, dyster.


Klockan 20-20:30

Uppgiven, förtvivlad, utmattad, kraftlös, förbi, slut.


Klockan 20:30-?

Tom, innehållslös, urholkad, ihålig.


Får tyvärr, enligt kontrakt, inte säga mer än så. Kan bara säga att jag inte vill vakna imorrn o vara där jag ska vara!!!


Puss o Kram

Av Tesen - 12 januari 2009 18:46

Så har min dag sett ut.


Optiker:

Min garanti på ögonoperationen går ut nu i februari, så jag tänkte att jag skulle kolla med en annan optiker vad dom säger om mina ögon, bara för att få en annan åsikt. Tydligen så ser jag väldigt bra. Ligger i överkursskalan på optikerplattan. Dock har jag lite brytningsfel kvar men det e inget som behövs schysteras (det stavas tydligen så). Så man får väl säga att det är väldigt bra med mina ögon. Om man jämför med hur jag va förut, utan glasögon, så ser jag som Superman nu! Väldigt fränt. Skulle aldrig göra om operationen men nu e det iaf gjort.. O jag e inte blind mer!


Tvättstugan:

Hade inte behövt tvätta idag om det inte va för alla jäkla handdukar o sängkläder. Hade hur lite kläder som helst o tvätta. Snacka om att man känner sig äcklig när det är en vecka sedan man tvättade osså har man inga kläder o tvätta!! Tänkte i mitt stilla sinne, hur illa har jag luktat?? Har jag inte bytt kläder på en vecka?? Vem har stulit min smutskläder?? Sen kom jag på, jag har ju för tusan bott i min pymme i några dagar (dom hade jag iaf 2 st av i tvätten), så då kändes det lite bättre iaf! Haha


Soffläge:

Ikväll blir det fortsatt Criminal Minds för hela slanten. Vi handlade säsong 2 i lördags o den är snart slut. Är det nån som har nån idé på nån ny serie man kan kolla på?? Skönt med vinter, så man får låsa in sig i lägenheten o vara osocial. Om det e nån som vill komma o vara lika tråkig, så e ni väldigt välkommna, bara ni har pymmen på er..


Puss o Kram

Av Tesen - 11 januari 2009 18:30

Idag har jag inte gjort nått alls. Klev upp klockan tolv o flyttade mig från sängen till soffa, fortfarande i liggläge. Har kolla på Criminal Minds sedan jag vaknade. Sälen fick lov o åka iväg på ett möte, så då passade jag på o lämna mitt trygga liv i soffan o hasade mig in i duschen. Men nu e jag tillbaka på plats igen.

En helt bedrövligt tråkig men ack så underbar dag. Man har alldeles för få sånns här dagar. Så skönt. Känner mig totalt utvilad!! Känns nästan som det kommer att gå bra o jobba i veckan, om inte min antågande snuva gör sig mer påmind...

Har väl inte så mycket mer o skriva idag.. Det har ju lixom inte hänt nått.

Just ja, imorrn börjar den stora BANTNINGEN!!!


Puss o Kram

Av Tesen - 10 januari 2009 19:41

Så har min lördag känts. Satt uppe o kollade på film till klockan va två, gick o la mig o sen ringde alarmet på mobilen klockan nio!! Alldeles för lite sömn för mig. Klev iaf upp som ett spöke o gjorde mig klar o åkte till teatern. Spelade Ankan Dryg i över tre timmar, otroligt roligt, sen bar det iväg till Essvik på 4:a års kalas. Efter kalaset bar det iväg till Angelika o Micke för o kolla på miniEmil, bara 3 veckor gammal. Så söt!


Nu blir det bara soffläge med Criminal Minds! Ingen alkohol för min del på en månad o det ska jag hålla. Eller det blir inte riktigt en månad, ska på tjejfest den 31:a, så fram tills dess iaf;)


Puss o Kram

Av Tesen - 9 januari 2009 17:34

Begravningen gick bra idag. Farmor hade fått en jättefin kista o fina blommor. Känns som hon fick ett värdigt slut här på jorden iaf! Skönt.

Malin sjöng väldigt fint. Väldigt många fina tack till henne.

Det som gör mest ont i detta är o se pappa så lessen. Har fortfarande kvar min "lilla flicka" blid av pappa. Stor o stark! O se honom så lessen gör mig ont långt in i själen, väldigt långt. Hur kommer man över att sina föräldrar dör?? Blir det lättare när dom blir gammla o förstå o komma förbi allt det ledsna??

Kan inte släppa tanken på att allt e över. Hela farmors liv över på 45 min efter en begravning. Visst har man alla minnena o allt kvar, men farmor då, hon e ju inte kvar.. Jag får trösta mig med att hon sitter på ett moln o håller kollen på mig. förhoppningsvis bara ibland, annars kommer hon bli förskräckt..

Jag har haft så dåligt samvete för att jag inte varit lessen. Jag har funderat på om jag är konstig som inte har känt mig försörd. Har kommit fram till, idag, att jag blir inte öppet lessen, jag stänger in allt o sover bort det. När jag kom hem nu så bara sov jag. Är det ett bra sätt o reda ut saker?? Är det okej o vara så?? Jag blir lite förvirrad på mig själv..


Puss o Kram

Av Tesen - 9 januari 2009 09:23

Att duscha o ta på sig finkläderna för att åka till kapellet o begrava farmor. Dagen som jag bävat för är nu här. Dagen då jag kanske slutligen förstår att hon inte finns mer på vår jord. Känner mig rätt lugn än så länge. Jag vet ju att hon håller kollen på mig från sitt moln. En bra tröst som funkar för mig!


Sälen står o sjunger upp i duschen. Hon låter som en varg.

Tack så mycket för att du sjunger idag!


Nu e det dax att göra sig klar för att möta dagen!


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se