Direktlänk till inlägg 12 februari 2009

Ahhh!!!!

Av Tesen - 12 februari 2009 13:05

Idag har jag idag sumerat ihop månaden med olika saker.

1) Jag tror att jag håller på att dö! Har 3 möten med olika läkare o olika "instanser" denna månad!! Herregud va sjuk jag blev nu då!!

2) Har planerat in en helg med inget alls denna helg! Insåg dock att det va alla hjärtans dag på lördag! Måste man göra nått då eller funkar det o dega i soffan??

3) Teater hela tiden. Känns som jag har flyttat hemifrån. Antingen på jobbet eller teatern.. O då e e det ändå rätt långt kvar till premiär! Hur gick detta till nu då??


Låter inte så mycket kanske men i min lilla inrutade värld så det e det rätt mycket att göra o att tänka på! Hade man kunnat slippa tänka o bara göra, hade det varit en helt annan sak..


För övrigt vill jag bara säga: Vårdcentralen Centrum borde stänga!! Jag åker hellre upp på akuten än dit! Det går inte o få en tid utan gnäll!! Jag har fått feldiagnoser 2 gånger. Så nu har jag gett upp! Jag kan tydligen inte ens få en hörselkoll. Rätt intressant! Jobbet har skickat mig o göra en sån, men det går inte.. Vilken service vi har, vi som bor istan!! Ska man bli sjuk är det bara o hoppas att man får åka ambulans! Man måste vara döende för att få vård på en Vårdcentral!! Härliga Sverige, eller så ska jag nog inte säga.. Dom i Indal fick en tid o göra allt på en gång, utan gnäll, tjat o tjafs!! Man kanske ska bli skogsbo för o få hjälp!!


Puss o Kram


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se