Direktlänk till inlägg 25 februari 2009

Minst 16 timmar..

Av Tesen - 25 februari 2009 14:53

.. kommer jag vara på språng idag.. Alldeles för många timmar för mig. Det är ju vad jag behöver sova för o vara människa.. Haha.

Har lixom lyckats planera in allt samma dag. Fast man måste ju passa på när man har en tidig dag.

Lika bra o passa på skriva nu, för när jag väl kommer hem ikväll, lär jag bara stupa i säng. Jag håller tummarna för att jag kommer vara så där skönt trött, inte slut trött, utan riktigt härligt skönt trött.

Känns som livet börjar bli härligt igen, solen lyser, det droppar ute, det e pölar på asfalten, bilen blir skitig(are)..

Det e väl ändå tecken på att snart e det vår??!!


I övrigt så va jag med om värsta (kanske inte såå himla farligt, men ändå. Klockan va faktiskt bara 05:50 när det hände) grejen imorse. Tänkte jag skulle stanna o ta ut lite pengar till massagen idag. Möter då en polisbil som svänger in till samma ställe som jag e på väg till. Ja ja, tänker jag o svänger in mot uttagsautomaten, ser att polisen står  en bit ifrån den. Tänker då, nej säg inte att det e fel på automaten.. Parkerar bilen en bit ifrån (kändes lite dumt o köra därifrån när polisen stog o tittade på mig) går ut o ser att dom har tagit en kille från en bil, för en blåsning. Smög förbi polisen o killen, skyndar mig till automaten, plockar ut pengarna (samtidigt som jag står o svär över denna situation jag hamnat i), hör bakom mig pipet i blåsmojen o en myndig röst som säger -Inte bra det här...

Så med andra ord har nu denna kille blåst poitivt (inte för honom dock) i en alkomätare klockan 5:50 en onsdag morgon.

Då började genast tankarna, vilka e det man möter i trafiken?? Hur kan man vara så jävla dum o sätta sig bakom ratten när man vet att man har druckit, även om det va kvällen innan??

Fattar inte folk vad dom ställer till med om dom kör ihjäl nån?? Inte bara för offrets familj utan även för sig själv!!

Det som är så skrämmande är ju att polisen inte ofta har dessa koller utan litar på allmänheten att dom ska ta intiativ o ringa.. Naturligtvis ringer man, men hur många e det som INTE ringer?? Hur många är det som slipper igenom bara för att folk inte vill lägga sig i eller bli inblandade??

Alla borde köpa en alkomätare eller helt låta bli o köra bil dagen efter.. Det är så fruktansvärt onödigt!!! Priset är alldeles för högt för alla inblandade!!!


Puss o Kram

 
ANNONS
 
Johan

Johan

25 februari 2009 22:51

Titta så hittade man dig här också! Låter hemskt att säga detta men det var skönt att läsa om din diagnos. Det ger mig hopp, för du är ju en fantastisk människa på alla sätt, och jag trodde bara att det var människor utan problem som var så glada. Så tack!

http://johannicklasforsberg.blogg.se

 
Lisa

Lisa

26 februari 2009 15:11

Hej! Läskigt det där med polisen och fyllekörningen... Här i USA är den tillåtna alkoholgränsen högre än hemma så folk dricker till maten och kör bil hela tiden. Med sina barn i bilen dessutom! Men USA ska väl alltid vara värre? Gör mig glad att höra att du får mer energi och känner dig gladare när våren börjar krypa fram! Kram!

http://www.myownwords.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se