Alla inlägg under februari 2009

Av Tesen - 10 februari 2009 13:02

.. har jag idag! Känns som en nervöskänsla, fast jag har inget o vara nervös för!! Konstigt.


För närvarnade e jag på jobbet o har en liten snabbrast. Sen börjar allvaret enda till klockan 17:15.. Direkt efter det ska jag väl åka på teatern o vara med Linnea o hennes ungdomar idag! Undra hur det ska gå??!!

Efter teatern hinns det nog inte med så mycket mer än o fixa lägenheten till avloppsnissarna som kommer imorrn, sen får jag förhoppnigsvis sova!!

Känner mig så otroligt stressad.. Fattar inte!! ja, ja det löser sig säkert, bara jag kommer på vad det är jag e så stressad över!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 9 februari 2009 11:43

Sitter på jobbet nu o har rast! Kan inte skaka av mig känslan att det e nått jag ska göra idag, nått jag har glömt! Så om det e nån som läser detta o vet vad jag ska göra, så skriv gärna ett litet inlägg.. Kommer fasiken inte på vad det är!!


Jag tror att jag bor på gatan gud glömde! Man blir alltid inskottad efter våran väg! Står man inne på gården, så går det inte o ta sig ut på dom stora vägarna! Så lika imorse.. Det va lika bra o ta full fart med bilen, blunda o hoppas på det bästa! Inte kanske det smartaste alternativet när man ska ut på Storgatan, men vad ska man göra när man har en enmeters snövall o komma över för o nå vägen??!!

Ja, ja, vi sitter alla i samma sits, så det e väl egentligen ingen idé o gnälla! Det e ju faktiskt lite mysigt oxå, bara man får vara hemma titta ut!! Inte när man måste ge sig ut i dettta kaos!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 8 februari 2009 21:02

Fy fan va snö det är ute nu!! Överallt! Skottade fram min bil förut. Helt slut efter den pärsen!! Tycker verkligen att det kan sluta snöa nu. Det e dax för sommar! Tydligen så ska det inte bli så mycket bättre på snöfronten framöver heller.. Hopplöst när det kommer så här mycket o jag måste ta bilen till jobbet!! Tröttsamt!!


Puss o Kram

Av Tesen - 8 februari 2009 11:59

Vilken trevlig kväll jag hade igår!! Det blev verkligen en superkväll även fast det inte började bra. Väldigt trevliga människor i alla färger o former. Många roliga projekt o lekar! För övrigt så vann mitt bord med bara 4 lagmedlemmar medan dom andra lagen va runt 7 st!! Så man kan säga att det e svårt o vara ödmjuk när man vunnit 2 kvällar i rad! Kan ha varit lite mutning av domaren som tog oss nån vart igår iofs!! Haha.

Han hade ju en fin kycklingpung!! Haha..


Hamnade i många roliga diskussioner. Jag bröt den stora tabun att man ska inte diskutera religion på en fest, men naturligtvis måste man ju när man hamnar på fest med en massa kristna människor! Jag blir så nyfiken hur dom tänker o hur ser på saker. Ska sanningen fram så e dom ju som mig. Haha. Jag har lite svårt o förstå själva grejen med att gå till kyrkan o hela den biten men det e ju upp till var o en! Det e med skrämmd förtjusning jag diskuterar med kristna människor. Det e rätt farsinerande o samtidigt så olikt mitt liv o tyck o tänk! Det som störde mig mest i alla diskussioner va när frågon om homosexuella o den kristna tron kom upp. Tydligen e det helt okej o vara homo nu för tiden, eftersom prästerna oxå e det! Men, måste jag då fråga mig, om det inte hade varit präster som varit öppet homo, hade det varit okej för andra o vara det o ändå accepterad?? Eller e det bara legalt o vara homo när en präst kliver fram o säger att det e okej?? Så med andra ord kan man inte leva det liv man vill o få den acceptans man förtjänar om inte en präst har gjord det före, eller?? Lite insnöat tycker jag men då har jag ju valt att inte tro på Gud o hans polare.. Tur är det iaf att alla människor e olika o tycker o tänker olika!


Idag blir bara soffläge o tvättstuga.. Finns viss risk för Bite Line sen.. Undra jag om man ens tar sig ut genom dörren idag, tusan vad snö det har kommit!!!


Puss o Kram

Av Tesen - 7 februari 2009 16:30

Så ser min dag ut idag.. Känner mig helt förstörd efter teatern o handlingen o inte hinner jag vila innan jag ska iväg på festen!! Förtsår inte hur jag ska orka med kvällen om jag ska vara helt ärlig! Hade varit skönt o bara fått varit hemma men nu e det bara o ge sig iväg ut i snöstormen! Blir nog en väldigt lugn kväll!


Kvällen igår va väldigt trevlig. Ska tilläggas att jag vann bowlingen över 7 personer.. Ibland e det så svårt o vara bäst!! Haha.


Nä, nu e det dax o stoppa på sig Bamsenyllet o göra sig redo för fest!!


Puss o Kram



Av Tesen - 6 februari 2009 17:28

... det blir när man e hemma o är sjuk! Jobbat första dagen idag, vilket borde betyda att det är måndag (fast egentligen onsdag, eftersom jag öppnar då),fast det e fredag.. Så hela dagen har varit ganska förvirrande. Klockan ringde inte imorse av nån outgrundlig anledning, så jag blev nån minut sen, o det räcker för att min morgon ska bli helt tokig!! Kors i taket att jag vaknade nästan rätt tid iaf. Vaknade 3 minuter efter klockan skulle ha ringt!!


Nu e det dax o göra sig klar för en kväll på Olearys med bowling, käk o trevligt teatersällskap!!!


Puss o Kram

Av Tesen - 5 februari 2009 21:03

Jag kan ha ett utomjordingsägg i mit knä!! En lite skrämmande tanke.

Eller kan det vara ett litet emryo?? Föder utomjordingar ägg eller levande små utomjordingsbäbisar?? Värt att fundera på..

Iaf så låg jag o slappade i soffan idag med hande på mitt knä! Känner till min stora fasa att jag har en liten knöl, o den rör på sig!! Då började min konspirationsteori om utomjordingsbortförning under min feberyra.. kan dom passa på när man ligger nere för räkning i feber eller???

Sälen hävdar med bestämdhet att det är en broskbit, men jag e inte säker.. Får man inte sånt när man rör sig?? Det gör ju inte jag... Jag försöker ju att inte röra mig!! Undra om denna knöl har nått med mina fläckar att göra?? Jag börjar lägga ihop ett o ett.. Men jag får det till mycket mer än två!! Undra jag vad som hänt när man inte e med!! kan det vara så att jag ska bli en utomjordingsknämamma!! Haha..

Känner nu hur jag börjar balla ut! Får nog nöja mig med Sälens teori. Fast det hade varit coolt!!! Haha


Puss o Kram

Av Tesen - 5 februari 2009 10:53

Jag tror jag håller på o gå till mig igen. Nått som e väldigt konstigt är att jag har fortfarande feber på nätterna!! Hur kan det komma sig?? Har inte haft mycket feber på morgonen utan den har kommit på eftermiddan o då har den stigit väldigt högt, även med tabletter!! jag fattar ingenting! Iaf orkar jag inte vara hemma nå mer. Det funkar inte för mig o vara hemma o vara sjuk, definitivt inte när vi båda är hemma!! Vansinnet har börjat gro!!! Skönt o åka på jobbet o komma hemifrån imorrn. Känner mig som en fånge i mitt eget hem. Fast jag har ju inte orkat tagit mig ut genom dörren men ändå. Va ner med soporna igår o höll på o dö innan jag kom upp igen.. Haha.. Konstigt va feber gör med kroppen. Ont överallt, stel i lederna, trött fast man kan inte sova, svettas, fryser osså hjälper inte tabletter... Vad kan det då vara för fel??


Ja, ja sista dagen hemma idag iaf. Ska bara ta det lugnt o försöka o inte äta tabletter, så jag ser om feber har gått över. Imorrn e det en kortdag, så det ska jag väl orka härda ut!


Lite jobbigt är att det e så mycket saker att göra i helgen. Vi ska bowla med teatern imorrn o på lördag är det 30-års fest! Blir nykter båda kvällarna, så jag bara kan ta mig hem o jag känner mig dålig igen. Men men, den stora oron är väl att när man blir stor är det ju alltid nått att göra! Jobb o andra viktiga saker måste man ju göra men vart tog dom valfria helgerna vägen?? Jag tycker inte mitt liv har tagit den vägen som jag vill när jag måste planera in en helg att bara få vara! Bara få vara hemma eller bara göra det jag vill. Naturligtvis e det roligt med fester o sammankomster men det händer ju hela tiden o då tappar det ju sin charm.. Det e inte så att jag är otacksam över att jag har vänner som dra mig hit o dit, utan det e mer att jag måste ta mig i kragen o faktiskt säga nej!! Jag måste säga ifrån, annars blir det en lika jobbig vår som det va i höstas o det e inte ett mål att sträva efter!!


Ska sluta gnälla o gå duscha nu! Kanske man ska prova gå ut med soporna sen.. Ta en liten prommis, så jag får lite frisk luft!!


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se