Direktlänk till inlägg 1 mars 2009

Så har jag lyckats igen!!

Av Tesen - 1 mars 2009 10:53

Lyckats att träffa en människa som e helt fantastist!!

En människa som törs fråga o är ärligt o uppriktigt intresserad. Jag blir lika förvåvand varje gång jag träffar en sån människa. Det e alldeles för få sånna runt om i världen. Människor som ger en lika mycket som dom tar.

I detta fall va det iaf så att jag fick mer än vad jag hade chansen att ge men det gjorde lixom inget.. Tänk att en människa kan ge en så mycket, även fast man inte känner dom. Det e verkligen få människor som bara kan kliva in o fråga saker o som man kan disskutera allt med, utan att nått är fel.

Jag tror jag kan ha fått en ny idol i mitt liv. En kvinna som har varit gift väldigt länge, har ett bra jobb, på en hög sits o ändå är så jordnära o nyfiken o inte rädd för att fråga o inte rädd för svaren.

Nu låter det som jag dyrkar marken hon går på.. Inte riktigt så. Fick bara upp ögonen lite hur jag skulle vilja bli när jag blir "gammal". En bra måttståck för ett bra liv. Eller iaf en bra tankeställare på väg dit.

Hon skulle kunna ta över mitt jobb som motivationstränare för Timrå Ik.. Haha

Jag hoppas att jag kan anamma lite av hennes beteende här i livet, för tusan vad roligt jag skulle ha det då!!


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se