Direktlänk till inlägg 5 mars 2009

HemvändarTesen!

Av Tesen - 5 mars 2009 17:01

Så är det nu. Enda gången jag är hemma är när jag ska sova.. Hinner iofs hem o kasta i mig två mackor till middag nästan varje dag.

Det ska bli så skönt med helg snart, då e det iaf bara teater iaf. Känns lixom inte som jag hinner med så mycket nu för tiden. Det är ju skönt o ha mycket att göra men nu börjar det gå till överdrift. Det jäkliga är att det kommer bara att öka på saker att göra. Mest bara teater hela tiden. I April lägger sig allt o jag får vila.. Det ser jag fram emot. Det kommer vara helt underbart i Juni, då jag normalt har teater hela månaden, bara får vila o ha det mysigt..


Har en riktig funderardag idag..

Fortfarande glad, fast det e lixom nått som bråkar med mig i magen.. Måste komma på o sätta ord på det hela, så det kan släppa..


Puss o Kram

 
ANNONS
 
Karolina

Karolina

5 mars 2009 21:43

Är det jag som hoppar på din mage tro?? Hoppas inte!! Kramen!!

http://sweetypajen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se