Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Mitt hem är min...

Av Tesen - 30 mars 2009 21:35

... ja, vadå?? Övernattningslägenhet!! Lite så känns det för närvarande. Är lixom aldrig hemma. Idag har jag jobbat, fått massage, kidsteatrat o storhandlat o nu e jag hemma. Nu e det ju för tusan dax o gå o sova.

Som det ser ut än så länge får jag vara hemma imorrnkväll o bara göra inget. Fast det brukar ju alltid poppa upp nått, så det kanske e lika bra o inte rikta in sig på en hemmakväll.


I övrigt har jag inte så mycket mer o varken klaga eller gnälla på. har inte tid o bekymra mig för saker som kan uppröra mig.

Längtar till påsken, då det blir lite ledigt o jag kanske kan få försvinna ett litet tag.. Rymma i väg för en stund. Gud va skönt. Bara få vara.


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se