Alla inlägg under mars 2009

Av Tesen - 25 mars 2009 22:28

Jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig när jag fick ett sms från min bilmekaniker ikväll!! Tydligen har jag fått soppatorsk, pga en trasig givare i tanken, så mätaren har inte rört sig  som den ska.. Tyckte den hade stannat på halv tank länge.. Haha. Lite pinsamt då!!

Kan bara säga tack till SÄLen o pappa som va så snäll med livet som instas bogserade ut min soppatorskade bil till mekaninkern.. Haha. Jag håller på att dö, soppatorsk!! Haha

Ett gott skratt förlänger livet o nu kommer jag tusan o leva lääänge!!


Nu ska jag i allafall lägga mitt lilla huvud på kudden o drömma om o tanka bilen!! Haha


Puss o Kram

Av Tesen - 25 mars 2009 06:09

Eller vaken är väl det rätta ordet bara. Så trött o sliten i kroppen nu, så jag vet inte vart jag ska ta vägen!


Idag e det fullt upp. Genrep med kidsen o sen har vi föreställning med Bakgården klockam 20:30. Så nu e det bara o hålla i hatten o hoppas på överlevnad idag!


I övrigt vill jag bara säga att jag ska INTE ha bilar! När pappa va snäll o bogserade ut bilen till Hamberg, då fick vi inte upp rutan på hans bil (efter lite mickel fick vi tillslut upp den!). Nu har jag har lånat Anna o Tommys bil, har en lampa börjat lysa i bilen (nån motormojslampa).. Vad gör jag med bilarna?? Strålar jag ut nått som göra att bilarna bara brakar när dom kommer i kontakt med mig?? Jag blir iaf vansinnig! O inte vet jag när jag får tillbaka min bil heller.. Känns ju bättre o försöra den än andras!!

Irriterad till max e jag iaf!!


Puss o Kram

Av Tesen - 24 mars 2009 07:23

Hur vore det om han frågade oss innan han bestämmer att en massa ohyra ska flytta in hit till oss på Bakgården?? Det vet man ju vilket patrask det är som bor bakom röda planket!! Men vem bryr sig om oss?? Inte GvP iaf!!


Tänk er detta i en ankutrustning.. Haha!! Kan inte bli bättre..


BAKGÅRDEN NÄSTA Sundsvalls teater klockan 19 ikväll!!!


Puss o Kram

Av Tesen - 23 mars 2009 15:26

Det e hela tiden nått som ska göras. Det är mest teater, teater o åter teater. Bara att överleva premiären utan en hjärtinfarkt var ju ett stort steg, men hur ska man nu överleva resten?!! 5 föreställningar kvar o förmodligen lika många hjärtinfarkter.. Sen när vi har spelat klart, då e det dax för kidsen.. En drös fjårtisar som ska rocka lös på scenen i några föreställningar. Tur att jag bara behöver sköta ljudet!!


Har en liten undran VEM HAR SATT FAST BLOMMOR PÅ VÅRAN DÖRR??? Kan va bra o ge sig tillkänna, så man åtminstone kan säga tack!!

Sen vill jag säga tack till alla mina nära o kära som kom o tittade igår. Hopas ni va nöjda med kvällen??!!


Puss o Kram

Av Tesen - 22 mars 2009 23:00

Ja helt enkelt!! Vi är bäst! Premiären gick huur bra som helst. Vi bara är bäst!!


Puss o Kram

Av Tesen - 22 mars 2009 10:50

O jag e väldigt lugn. Känner mig inte det minsta uppstressad eller orolig, fast det kanske kommer senare, man vet aldrig. Har iaf sovit länge o gott inatt, så det kan ju inte annat än gå bra idag.


Jag råder alla att gå till

SUNDSVALLS TEATERN O KÖPA BILJETTER TILL BAKGÅRDEN NÄSTA.

Vi spelar hela veckan utom måndag.


Nu ska jag gå o "bryta ett ben" Haha.


Puss o Kram

Av Tesen - 21 mars 2009 21:24

Jag har insett att jag har ett huvud! Har sällan varit så trött som jag är nu. Mina redan handikappade 2 hjärnceller orkar inte ens bråka med varandra!!


Imorrn e det iaf premiär. Ska bli riktigt roligt o köra igång på allvar!

Så kom till

Sundsvalls Teater klockan 18:30 imorrn o kolla på BAKGÅRDEN NÄSTA!!!!


Nu blir det tröttpizza o sovning för hela slanten.


Puss o Kram

Av Tesen - 20 mars 2009 23:43

.. o då har teatern inte ens haft premiär än..


Puss o Kram

Ovido - Quiz & Flashcards