Alla inlägg under mars 2009

Av Tesen - 8 mars 2009 15:21

Återigen en helg som försvunnit alldeles för fort. Känns inte som jag får vila, nån gång..

Denna vecka ser ut precis som alla veckor gör fram till mitten av April, bara jobb o teater.. Tror jag är lika många timmar på teatern i veckan nu, som jag gör på mitt arbete. Då teatern e min fritid så ska den vara rolig, fast nu känns det mest som en nödvändigt ont. Är ju där jämt.. Fast det e inte så länge kvar tills jag blir ledig från den, så det e väl bara o bita ihop o försöka ha trevligt, så gott det går, fram tills det e slut på det...


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 7 mars 2009 22:19

Vad ont i hjärtat det gör när mina nära o kära måsta göra val här i livet..

Vad som än händer så finns jag!


Jag älskar dig o du vet vem du är!!


Possimoss

ANNONS
Av Tesen - 7 mars 2009 20:20

Konstigt hur saker kan bli så bra bara man låter det bli bra :)


Puss o Kram

Av Tesen - 7 mars 2009 14:50

Har precis kommit hem från Birsta. Köpt en ny STOR tv, diskmaskin o en dvd! Det går väldigt fort o göra av med 12 000.. Men roligt hade vi iaf!

Denna shoppinghysteri började i morse, när jag fick ett bryt på disken. Helt vansinnig på att behöva diska för hand. Det blir ju lixom inte roligt o laga mat när man vet att man har ett berg med disk som måste tas efter middagen. Så sagt o gjort åkte vi ut o handlade en diskmaskin som kommer o installeras på tisdag. Najs som tusan. Nu blir det ju trevligt o ha fester igen, när man inte behöver stå i köket o diska i flera timmar!

Sen började Sälen prata (åter igen) om en ny tv, så då blev det en tur tillbaka till stan o hämta Annas (tack för lånet) bil o åka tillbaka till Birsta o shoppa tv. Så nu vet man ju hur framtiden blir, jag i sovrummet med den lilla tvn o Sälen i vardagsrummet med sport på den tvn.. Eller så e det väl melodifestivalen! Känner mig lite lätt överkörd o bitter över tvsituationen hemma!! Men man ska se positivt på allt, kanske det blir nått annat för mig!


Här hemma ikväll kommer det iaf vara fullt med folk. Hade inte riktigt räknat med det men så blev det. Mina kära arbetskamrater har middag ikväll men jag e lixom inte sugen o åka dit. Som det känns nu e jag inte så sugen o vara hemma heller faktiskt.. Imorrnbitti ska jag iväg o greja med teaterkidsen, inte så sugen på det heller.. Inget känns bra nu!!

Ja ja, det löser sig säkert..


Puss o Kram

Av Tesen - 6 mars 2009 17:24

.. på blod idag. Dom tog 4 rör blod av mig.

O jag klarade det alldeles ensam. Ingen va med mig. Jag e så duktig.

Har varit på hälsokoll idag. Jag har blitt, petad, tryckt, klämd o pipad i öronen.. Nu e det bara o vänta två veckor till svaren kommer tillbaka. Känns väldigt skönt o få ett svar om jag e allregisk mot nått, eftersom min mage e som den e. Tydligen så hör jag bra, fast jag har nått litet "glapp" i örat jag har ont i. Har även fått gjort EKG, det va en helt ny upplevelse. Jag förstår nu hur det måste kännas att vara under attak av blodiglar, fast utan blod..


Nu ska jag, Sälen o mamma dejta syrran o david på Bite Line på middag, sen blir det bara mys hemma i soffan. Har mammavakt i helgen, så det lär ju inte bli så nyktert.. Haha.


Btw så har vi bokat resan över jul o nyår idag.. Ska bli så skönt o få igen o i år med mer trvligt sällskap.


Ha det gott.


Puss o Kram

Av Tesen - 5 mars 2009 17:01

Så är det nu. Enda gången jag är hemma är när jag ska sova.. Hinner iofs hem o kasta i mig två mackor till middag nästan varje dag.

Det ska bli så skönt med helg snart, då e det iaf bara teater iaf. Känns lixom inte som jag hinner med så mycket nu för tiden. Det är ju skönt o ha mycket att göra men nu börjar det gå till överdrift. Det jäkliga är att det kommer bara att öka på saker att göra. Mest bara teater hela tiden. I April lägger sig allt o jag får vila.. Det ser jag fram emot. Det kommer vara helt underbart i Juni, då jag normalt har teater hela månaden, bara får vila o ha det mysigt..


Har en riktig funderardag idag..

Fortfarande glad, fast det e lixom nått som bråkar med mig i magen.. Måste komma på o sätta ord på det hela, så det kan släppa..


Puss o Kram

Av Tesen - 4 mars 2009 22:31

-- har vi haft ikväll på teatern.. Vi har nästan byggt klart allt.

Hittade en bild på mitt "hem" som Sälen tagit. Lägger in den så ni får nått o skratta åt!

Passar väldigt bra åt Ankan dryg!!

Av Tesen - 4 mars 2009 14:18

Japp, det e det nu. Ska till o sova en lite stund, så jag kan vara levande ikväll när det ska byggas på teatern.

Undra vart detta kommer att sluta jag. Jenny (chefen) e borta o har ingen koll på vad som görs.. Lite som - När katten är borta dansar råttorna på bordet!! Haha.


Annars kan jag bara säga att jag e fortfarande glad o lixom lycklig. Fattar inte vad det är för fel. Det e väl bara för alla o njuta så länge det varar.. Haha..


Sov gott (det tänker jag göra. Iaf i några timmar) alla vänner o ha ett underbart liv!!!


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se