Alla inlägg under mars 2009

Av Tesen - 3 mars 2009 17:57

En helt underbar dag (hitintills). Har lixom en glad känsla i magen mest hela tiden. Vet inte varifrån den kommer o vet fasiken inte hur länge den kommer o stanna, så det e lika bra o passa på o vara glad så länge det håller i sig!!


Har en liten fundering bara.

Hur ska man göra när man alltid känner sig i underläge o lixom tappar greppet hur man ska vara?? Hur man ska bemöta folk o hur man ska vara så det "passar"?? Nu e det inte så att jag e otrevlig o elak utan mer att jag blir tyst (ja, ja nån gång ska väl vara den första.) o vet inte vad jag ska säga. Känner mig obekväm o förmodligen strålar det från mig, så dom i min omgivning blir oxå obekväm. Sitter det i självförtroende eller vad sitter det i?? Jag tycker inte att jag har så dåligt självförtroende men man vet ju aldrig. Eller kan det vara så att jag helt enkelt inte orkar "försvara" mig hela tiden, så då lägger jag ner allt vad en normal konversation heter?? Det tåls att fundera på ett tag iaf. Goda råd mottages gärna.


Nä, nu ska jag ta mitt goda humör o åka på teatern o kolla till ungdomarna lite. Hoppas bara mitt humör håller i sig ett tag, känns lixom så bra o vara så här!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 2 mars 2009 19:27

.. blev jag idag. Dyrt o vara på sjukhuset..

Iaf så hade provsvaren kommi tebax o efter en grundlig koll, så konstaterades min fläckar som eksem. Eksem, hur fränt e det då?? Är jag två år gammal?? Hade hoppats på nått coolt, som typ myrslokspest, dammråttsbett, liggsår eller vad som helst utom eksem!! Fast ska jag vara ärlig så kändes det väldigt skönt med eksem, hur töntigt det ändå är, för det går ju lixom o fixa. Jag behöver inte dö o lämna ut alla mina saker.. Haha. Är det nått jag kan så e det o gnälla, ta ut negativa saker i förskott o alltid tycka synd om mig själv!

Så alltså nu till gnället. Eftersom jag inte kommer att dö kan jag lika gärna gnälla. Fan vad alla jäkla salvor svider. Nu är jag uppe i 4 olika salvor för olika delar av kroppen. 1 salva i pannan, 1 salva i resten av ansiktet, 1 salva för fläckarna (eller eksemen, om nu ska vara så tråkig!!) o 1 salva för resten av kroppen. Så det kommer att vara ett projekt varje morgon för o ta mig ut ur badrummet!! Får ställa klockan en halvtimme tidigare, för o hinna ha en egen salvorgie innan jobbet!!

Känner mig som en bäbis. Hur kan en vuxen människa få eksem?? Trodde man hade gått igenom allt jobbiga fram till klimakteriet. Haha


I övrigt så känns livet väldigt skönt o bra o leva, även fast det svider överallt (måste gnälla. Folk får inte tro att jag e lycklig o mår bra. Har ju lixom en image att hålla upp till).


Nu väntar bara soffan o Csi i nån timme till innan det e dax o krypa ner o sova!


Puss o Kram 

ANNONS
Av Tesen - 1 mars 2009 16:36

.. blir det imorrn..

Börja känna mig lite nervös nu. Provsvaret såg bra ut, men inte min kropp.. Så vad händer nu?? Vad e det för fel?? Vad får jag för hjälp?? Vad ska dom göra?? Vad kommer att hända?? Hur ska det bli bra?? Hur löser vi detta?? Många frågor o för närvarande inga svar alls. Lite jobbigt e det iaf, o inget veta..

Det lixom ligger o gnager mig i magen.. Vill veta vad det e för fel, eftersom jag ser ut som jag gör..


Puss o Fläck


Av Tesen - 1 mars 2009 10:53

Lyckats att träffa en människa som e helt fantastist!!

En människa som törs fråga o är ärligt o uppriktigt intresserad. Jag blir lika förvåvand varje gång jag träffar en sån människa. Det e alldeles för få sånna runt om i världen. Människor som ger en lika mycket som dom tar.

I detta fall va det iaf så att jag fick mer än vad jag hade chansen att ge men det gjorde lixom inget.. Tänk att en människa kan ge en så mycket, även fast man inte känner dom. Det e verkligen få människor som bara kan kliva in o fråga saker o som man kan disskutera allt med, utan att nått är fel.

Jag tror jag kan ha fått en ny idol i mitt liv. En kvinna som har varit gift väldigt länge, har ett bra jobb, på en hög sits o ändå är så jordnära o nyfiken o inte rädd för att fråga o inte rädd för svaren.

Nu låter det som jag dyrkar marken hon går på.. Inte riktigt så. Fick bara upp ögonen lite hur jag skulle vilja bli när jag blir "gammal". En bra måttståck för ett bra liv. Eller iaf en bra tankeställare på väg dit.

Hon skulle kunna ta över mitt jobb som motivationstränare för Timrå Ik.. Haha

Jag hoppas att jag kan anamma lite av hennes beteende här i livet, för tusan vad roligt jag skulle ha det då!!


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se