Direktlänk till inlägg 15 april 2009

Inte bara en..

Av Tesen - 15 april 2009 20:19

.. utan 2 BÄBISAR!!! En i Augusti o en i September. Jag ska bli faster igen, även fast den första inte har poppat ut än! Mina båda småbröder ska få barn (inte med varandra, även fast jag har lite knäpp släkt) med 1 månads mellanrum!!!

Hur ska detta gå?? Nu får jag så där ont i hjärtat. Det är jätteroligt men dom e ju så små. Båda två! Fast dom e ju inte 4 o 8 längre, men ändå! Jag har fullt förtroende att det kommer gå bra, men intar nu rollen som hispig blivande faster... Haha. Jag älskar mina bröder o min syster för allt i världen, så jag får faktiskt vara hispig!! Så det så!

Men nu till den stora frågan,HUR GAMMAL E INTE JAG NU DÅ???? Om mina småbröder är vuxen o skaffar barn, jag då??!! Åldersnojan ligger som ett maxat moln runt min aura just nu!

Vad kan man säga, först ut, sist till "kvarn".. Haha! Rimmar lite tokigt.

Jag är verkligen glad för båda mina bröder med respektive. Jag lovar att finnas tillhands när det behövs, lär ju även plåga er även när jag inte behövs. Återigen min roll, plikt, som faster!!!


Puss o Bäbisar

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jennie

16 april 2009 08:48

Me love u toooooo! Possimoss

 
angelica

angelica

16 april 2009 21:23

Du får vara så hysterisk du vill. Som sagt, de är din plikt. Båda lillemännen hälsar. kram

http://www.evilangie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se