Alla inlägg under april 2009

Av Tesen - 23 april 2009 18:15

Har inte varit med om nått liknande förut! Jag går, sitter, står, ligger, jag göra allt jag kan för o få bort det onda. Inget funkar!! kan inte sitta i mer än några minuter, kan inte gå mer än några minuter, allt jag gör funkar i några minuter sen gör det så ont igen.. Inga tabletter hjälper, jag kan inte sova. Jag domnar i ena benet, vilket gör det lite svårt att gå. Jag provade att huka mig förut, tog 10 minuter o ett otal tårar innan jag tog mig upp till stående igen.. Tänkte jag skulle prova lägga mig raklång på golvet, men risken e väl att jag aldrig kommer upp igen.

Nu måste jag ta en lite promenad i lägenheten igen.. Nu gör det ont!!


Aj o Kram

ANNONS
Av Tesen - 23 april 2009 07:44

Jag har fått ryggskott!! Nån som vet vad som funkar för o få bort det??

SNÄLLA, hjälp mig!!!

Puss o Aj

ANNONS
Av Tesen - 22 april 2009 21:58

= ändring, omvandling, förvandling, utveckling, omställning, rubbning, ombildning, omväxling, växling, byte, skifte, variation...

Finns säkert fler ord som oxå passar in. Just detta är så svårt för mig, alltså förändringar.. Just nu sker det väldigt mycket runt mig, i mig, ja nästan vart som helst. Måste nu hitta ett sätt att landa i allt. Brukar ju alltid lösa sig men vägen dit är inte alltid lika rolig.. Jag känner mig fortfarande väldigt glad men fundersam..


Nu ska jag ta min lilla funderande hjärna o lägga mig o försöka sova! God natt o sov gott allihopa!


Puss o Kram

Av Tesen - 22 april 2009 06:18

.. har jag en väldigt låång dag framför mig!! Men vad gör det, jag e ju iaf glad.


Puss o Kram

Av Tesen - 21 april 2009 07:34

Det gör ont när knoppar brister.

Hur kan folk säga så?? Jag e iaf ingen knopp. Däremot gör det ont o ha växtvärk!! Nu e det iofs många år sedan det fanns nått sånt i mitt liv, eller nu för tiden växer jag bara på brädden o det gör inte så värst ont(så länge man håller sig från speglar. Haha)! Dagen fundering! Är det någon som verkligen vet hur ont det gör när knoppar brister?? Isf skicka ett inlägg, så jag får det förklarat för mig, för jag vet då inte.. Haha 


Ha en riktigt bra dag alla som läser. Det tänker jag ha även om min hjärna kommer att fundera på HUR ont det verkligen gör o vem kan veta det o varför vet denna människa det??!!


Puss o  Kram

Av Tesen - 20 april 2009 17:08

Så kände jag mig i lördags. Mitt i smeten när man gjort sig fin för ett litet samkväm här hemma, kommer jag på att jag måste byta gardiner! Sagt o gjort. Gick så jävla fort i år igen, så jag hann inte putsa fönstrena mellan bytet.. Haha. Ett gardinbyte är ju bara ett måste när man kommer på att det e varmt o sommar ute, inte riktigt sommar men nästan. Känns så bra att solen lyser, känns som livet återkommer i stor skala!


Idag känns livet på topp igen, efter några dagars svacka. Lite hungrig dock men det e lixom en sån skitsak.. Haha. Jag känner mig så glad o onödig, har inget vettigt o skriva. Skönt o få reda ut lite saker o bara få ur sig dom. Då kan man lixom släppa det sen o bara få vara glad. Jag måste verkligen lära mig att sortera ut det som händer runt mig. Kan inte vara min sak o veta, bry eller bekymra mig om allt. Fast det går lixom inte. Kan inte konsten i o bara skita i allt, det lixom bara stannar o lägger sig som en klump i magen, även dom mest triviala sakerna!! Förunderligt.

Mitt nya mål i livet ska inte vara att bli, snygg, rik o känd utan det ska bli o bara skita i allt! Fast visst måste man kunna skita i allt även om man e snygg, rik o känd oxå??? Man kanske kan kombinera dessa mål o göra det till ett??!! Så med andra ord, om man nu ska kombinera mina mål, så ska jag bli en rik, snygg, känd o jävligt dryg människa!! Haha.. Passar mig utmärkt! Haha..

Ja ja, jag vet att jag e onödig o utan humor, men jag e glad iaf!! det måste väl räknas??!! Haha..


Puss o Kram

Av Tesen - 20 april 2009 07:22

Ny dag nya möjligheter, eller??!!

Idag ska jag jobba o sen blir det nog några timmar sol, om den nu håller sig framme, på ballisen med en god bok! Satt därute igårmorse o käkade frukost o bara njöt av livet. Blir bara så otroligt varmt på ballisen, fördelen med o ha en pensionärskuvös att bo i. Haha. Känns skönt att ha kunnat "flytta" ut på ballisen, då e det inte så långt kvar till sommer faktiskt är här!!


Nu ska jag göra mig klar o åka på jobet.


Puss o Kram

Av Tesen - 19 april 2009 19:28

.. söndag! Vad kan man säga om det då?? Känns som inget alls!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se