Alla inlägg under april 2009

Av Tesen - 18 april 2009 12:14

Idag blir det lite mysfest här hemma. Alla "mina" pojkar ska komma o mysa. Skönt o ha alla samlade igen. Längesedan sist. Är så sällan man träffas nu när man har blitt stor. Det e ju alltid så mycket saker som ska göras hela tiden.. Så det ska bli rikitgt skönt o få mysa med alla en kväll!!


Igår va vi till Steffe o fick i oss årets första grillade mat! Riktigt trevligt va det iaf. Skönt när det börjar bli vår, så man kan hitta på roliga saker o bara njuta av god mat!


Har ett litet dilemma just nu. Hur ska man göra när man vet saker men inte kan säga dom?? Hur ska man göra för att kunna bita ihop o låta saker o ting bli som dom blir?? Hur ska man göra för att stoppa undan sina egna tankar o bara låta saker vara?? Hur ska man kunna finnas där när man inte riktigt vill vara där?? Många frågor o inga svar!!!


Nu ska jag iaf sluta tänka o bara njuta av dagen innan kaoset bryter ut i afton!! Haha.


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 17 april 2009 16:43

Efter påtryckningar från vår vän Marina, måste jag lägga in en bild på henne oxå.. En lite lätt dassig sådan.. Har hört att hon kommer från Polen.. Haha

ANNONS
Av Tesen - 16 april 2009 21:48

Har lekt av mig lite med bildredigerarprogram här hemma!! Så nu kommer det lite bilder.

Bild 1) Malin

Bild 2) Vi

Bild 3) Jag

Av Tesen - 16 april 2009 18:28

Kan livet vara bättre än det??!! Har fått en helt ny förklaring på påsklov idag, vilket innefattar lepra, grönt slajm o en tunna, det va visst en park med i det hela oxå! Kan bara säga -Jag förstår precis!! En god vän med, ja, goda ideér??!!


Vad skönt det e med vänner som man bara kan vräka ur sig för, skrika, vara orättvis, tycka alla möjliga saker med, vara glad, lessen o arg.. Det e så skönt med vänner som inte alltid tar parti för vad jag säger, men som håller käften medans jag vräker ur mig. Det är så roligt efter nån dag när jag har landat o det går o prata med mig o faktiskt få mig o inse att det va ju lite tokigt tänkt! Jag tycker o tänker OFTA fel o det vet alla. Alla vet dock även att jag brukar ordna till mig tillslut. Ge mig lite tid bara så kommer jag fram till vad det nu va jag ville. Nu ska jag inte säga att jag alltid ger mig, ofta kan jag bara vara tjurig, bara för att stå fast vid det jag tyckte just då. Fast blir det väldigt fel e det ju inte svårare än o be om ursäkt. Har jag visst lärt mig den hårda vägen!! Haha. Men men, för att sluta höja mig själv till skyarna så vill jag höja dom människor jag har varit med o pratat med idag, ni är guld värda o ni vet vilka ni är!! Sen har jag naturligtvis mer vänner som jag inte träffat idag o dom har oxå sin plats i mitt liv. Just idag har det varit dom jag har träffat idag, imorrn kommer förmodligen några andra ha en väldigt stor betydelse!!


Puss o Glädje

Av Tesen - 15 april 2009 20:19

.. utan 2 BÄBISAR!!! En i Augusti o en i September. Jag ska bli faster igen, även fast den första inte har poppat ut än! Mina båda småbröder ska få barn (inte med varandra, även fast jag har lite knäpp släkt) med 1 månads mellanrum!!!

Hur ska detta gå?? Nu får jag så där ont i hjärtat. Det är jätteroligt men dom e ju så små. Båda två! Fast dom e ju inte 4 o 8 längre, men ändå! Jag har fullt förtroende att det kommer gå bra, men intar nu rollen som hispig blivande faster... Haha. Jag älskar mina bröder o min syster för allt i världen, så jag får faktiskt vara hispig!! Så det så!

Men nu till den stora frågan,HUR GAMMAL E INTE JAG NU DÅ???? Om mina småbröder är vuxen o skaffar barn, jag då??!! Åldersnojan ligger som ett maxat moln runt min aura just nu!

Vad kan man säga, först ut, sist till "kvarn".. Haha! Rimmar lite tokigt.

Jag är verkligen glad för båda mina bröder med respektive. Jag lovar att finnas tillhands när det behövs, lär ju även plåga er även när jag inte behövs. Återigen min roll, plikt, som faster!!!


Puss o Bäbisar

Av Tesen - 14 april 2009 22:01

Man ska inte låta dom små sakerna irritera en men ibland går det bara inte o låta bli...

Nu ska jag göra allt för att släppa skitsaken o fortsätta vara lycklig (förstår nog inte fortfarande att det faktiskt det jag är) o glad!


Puss o Kram

Av Tesen - 14 april 2009 17:26

.. så otroligt löjlig!! Känner mig som en hög fjårtis. Jag är bara så glad. Så nöjd. Så lycklig (?). Är detta verkligen jag?? Fan va fränt isf. Coolt som tusan!!


Puss o Kram

Av Tesen - 14 april 2009 07:32

.. livet. Vad bra det känns o leva just nu. Mår bra, känner mig bra o allt bara är bra.

Våren gör gott till folket!


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se