Alla inlägg under april 2009

Av Tesen - 13 april 2009 16:25

Jag känner mig irriterad som få idag. Har ett bekymmer som inte kan släppa från huvuvdet. Men det e så trivailt o ovesäntligt, så det e ingen idé o skriva om det. Fast jag kan inte få bort det från huvudet, så jag måste skriva om det. Fast jag vet hur jag ska formulare det hela, för det gör mig bara så irriterad... Så hur gör jag nu??

Ska försöka få ihop nån form av förklaring, bara för att få ut det.

Jag blir så irriterad på folk som inte kan vara ärliga o går bakom ryggen på mig. Istället för att fråga rakt ut o förklara varför, så kör vissa en egen stil o går bakom ryggen o hittat på anledningar för att få som man vill. Osså blir jag lessen o besviken när allt uppdagas. Inte nog med att jag redan vet allt, så vet inte denna människa om att jag vet, fast det anas, då blir den berörda människa obekväm, osså får jag skit för det oxå. Samtidigt mitt i smeten, så ska det vara lixom en vän. Men är man inte rak o ärlig så är man väl inte en vän, eller??

Kontentan av det hela är, man ska inte vara hemma. Man ska vara borta njuta av livet. Så fort man kommer hem dyker det upp nått jävla skit som stör en. Nä, låt mig få vara borta, det blir lugnast så! Eller va rak o ärlig mot mig, så slipper jag fundera o bli lessen.

ANNONS
Av Tesen - 12 april 2009 22:11

LäderTax, SkinnLax, MockaFax o en liten liten Brax!!

Detta är resultatet av Tessie, Mallan o Marinas (vår polska vän) urspårning en väldigt intressant bakisdag.. Sen måste jag bara fråga Sälen, hur va det med det där onödiga??!! Haha. Fantastika äventyr för små hjärnor!! Haha. Underbart!


Nu e vi iaf hemma o kan lägga allt på X bakom oss.

Hem ljuva hem!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 12 april 2009 11:37

Idag blir det till o åka hem till kylan igen..

Igår hade jag en väldigt trevlig dag/kväll. Sprang runt i Stockholm o barhoppade. Väldigt roligt.. Känns lite synd att åke hem men man måste väl tebax till livet igen!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Åker nog inte hem förrän ikväll, så det blir nog en sväng på stan o fönstershoppa o äta lite.


Puss o Kram

Av Tesen - 11 april 2009 16:40

Idag har vi gjort storstan. Shoppat lös totalt eller kanske inte. En tunika o en halsduk.. Det blev mest bara dryckesstopp överallt.

Nu e vi hemma o ska svida om, sen blir det stan o lite middag.

20 grader varmt o strålande sol. Har blitt brun på en sidan kroppen idag! Ser ut som ett shackbräde i ansiktet.. Jippie!!


Puss o Kram

Av Tesen - 10 april 2009 16:41

Semester med Martina, innebär för mycket öl o inga powernappar!! Hysteriska kvinna!

Efter en timmes powernap är vi snart (förhoppningsvis) på väg in till storstan för o äta middag! Måste ha i mig mat för att kunna överleva Martina denna resa! Haha


Nu ska jag försöka hinna ikapp damerna som har varit uppe o partat med jag har sovat. Fast det e väl bara o komma ikapp Martina, Malin tjuvsov en liten stund hon oxå. Mot Martinas stora förtret.. Så hon kom in efter 20 min o lekte disco!! Party!!


Ja ja, återkommer lite senare..


Puss o Kram

Av Tesen - 10 april 2009 12:01

Två öl avklarade. Känns som det kommer bli några fler. Dock kanske vi ska vänta tills vi kommer fram så söta Sälen oxå får vara med. Tjoho

Av Tesen - 10 april 2009 07:51

.. mot Stockholm..

Ha en GLAD PÅSK alla nära, kära o alla andra.


Puss o PÅSK

Av Tesen - 9 april 2009 20:53

.. imorrn Stockholm! Har packat o gjort klart allt, så nu e det bara o sova, vakna o åka!!


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se