Direktlänk till inlägg 13 maj 2009

Trist, tråkigt o ett jäkla skitväder!

Av Tesen - 13 maj 2009 16:18

Japp jag e gnällig. Jag e på dåligt humör. Jag har ont. Jag är totalt uttråkad. Jag har plockat fram det värsta hos mig o tänker inte stoppa bort det heller. Idag är det en jävla skitdag. Så är det.


Ikväll ska jag på bio, Änglar o Demoner. Undra hur det ska gå o sitta 2 timmar o 18 minuter?? Får väl ta en frisk prommis inne i salongen o störa alla, för sånt humör är jag på idag. Jag skulle tom med kunna kasta popcorn i huvudet på folk, vilket jag inte kommer o göra, för jag vill inte ha popcorn, inte ens för o kasta dom på folk.

Så jävla synd att jag har läst alla Dan Browns böcker, så filmerna blir ju i regel på nått vis en besvikelse.. Återkommer om tyck o tänk imorrn.


Nu ska jag fortsätta vara på skithumör tills Sälen kommer hem..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se