Alla inlägg under maj 2009

Av Tesen - 25 maj 2009 19:14

Jag funkar några timmar på dagen o sen får jag så jävla ont att det enda jag gör är att reta upp mig på saker, bli förbannad o irritera mig på allt när jag kommer hem.. Är så trött på det här nu!! Å om jag e trött, hur trött är då inte min sambo o mina nära o kära, på mig??!!

ANNONS
Av Tesen - 24 maj 2009 12:55

.. är INTE min starka sida. Eller att skjuta fram saker över huvudtaget.. Jag tycker att det e lika bra o göra det, så e det gjort. Som nu tex så struntade jag i tvättstugan i torsdags o tänkte att det kan jag göra en annan dag nu när jag är ledig. O ja, vad händer??!! Den är kvar idag, när solen skiner som mest, finns inte ett moln på himlen.. Dagen man hade kunnat åka o hälsa på folk o bara njuta av vädret, nä då ska jag vara hemma o tvätta!! O jag måste tvätta. Ser lite dumt ut o komma på jobbet naken imorrn. Väldigt irriterande!! Så återigen får jag bekräftat att det e lika bra o göra alla skitsaker på en gång, så slipper man bli irriterad o sur när man inser att jag måste göra dom när det egentligen inte vill.

Iofs så va det väldigt duktigt av mig o bryta mitt "schema" för o göra inget alls (när jag hade kunna tvättat), så det har väl kanske fört nått gott med sig. Kanske jag ser en början till ett slut för allt mitt maniska??!! Jag hoppas iaf.


Nu ska jag sura en liten stund till o sen ska jag gå ner i tvättstugan!!

Njut alla ni av en underbar dag i solen, för det tänker inte jag göra.. Japp, jag e bitter ;)


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 23 maj 2009 17:14

Det e idag! Har sovit gott, när jag väl somnade. Tagit en prommis in till stan o lyckat tjatat till mig potatis o fiskbullar till middag (lyxig lördagsmiddag, eller hur??!!). Kan inte bli bättre..

I afton hade jag planerat att göra ingenting, men ändå  ha väldigt trevligt!!


Puss o Kram från världens största tråkmåns, men en glad sån!!

Av Tesen - 22 maj 2009 23:44

.. sitter jag på ballisen o njuter av trevligt SÄLlskap o Baileys Coffee. Ibland kan inte livet bli bättre :)


Tack o lov för livet ibland.


Puss o Kram

Av Tesen - 22 maj 2009 12:53

Så kommer min helg se ut. Bara ligga i soffan o kolla på House. Väldigt skönt.


Puss o Kram

Av Tesen - 21 maj 2009 22:11

.. inte slå upp ögonen på morgonen!!

Av Tesen - 20 maj 2009 06:06

Det e väldigt sällan jag vaknar o allt bara känns så bra. Idag är en sån dag. Klockan ringde o jag bara vaknade med ett töntigt leende på läpparna!!

Kan det bero på föreläsningen igår?? Jag har en benägenhet att bli "föreläsningshjärntvättad" vilket betyder att efter varje föreläsning måste jag ändra mitt liv o allt som måste göras osv.. Från föreläsningen igår, tänker jag plocka med mig det e som e viktigt för mig, eller iaf försöka. Måste föröska landa i häret o nuet. Inte vara på 20 ställen samtidigt i huvudet. Så detta är nått jag tänker försöka. Kanske därför jag e glad idag, för det va nån som sa åt mig att va här o nu, det blir ju lixom mer okej om nån säger det till mig än om jag själv tar beslutet att vara så!! Ja ja, nog om hjärntvättning..

Nu ska jag bara "njuta" av dagen o trivas i att vara här!!


Sen vill jag gratulera VÄRLDEN BÄSTA KAJSA som fyller 30 år idag!!!


Puss o Kram från en livsnjutare ;)Av Tesen - 19 maj 2009 21:43

.. o tur e väl det.

Nu ska det bli sanering i tyck, tänk o det stora jaget..


Jag: ego, den egna personen, personlighet, individ, identitet, natur, själv, själ!

Behov: krav, anspråk, önskan, längtan.


Jag är ett jag o jag har behov.

Lägger in en glad bild när JAG är glad o mina BEHOV är tillfredställd.


Så det så!


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se