Alla inlägg under maj 2009

Av Tesen - 19 maj 2009 07:35

Vilken skön känsla att vakna upp med. Jag känner mig fin. Nu måste jag bara hålla i den känsla hela dagen.. Efter 9 timmars jobb o 3 timmar föreläsning, lär jag inte direkt känna mig fin, lär känna mig väldigt trött o väldigt sliten! Men känslan just nu känns bra iaf :) Sen:et tar vi sen.


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 18 maj 2009 16:50

Idag har jag gjort min första dag på jobbet på ca 3 veckor. Så fantastiskt skönt o vara tillbaka, så härligt o träffa alla igen.

Nu till det stora MENet. Det gör ont. Nu vet jag inte om det gör ont för att jag är "trött" i ryggen eller för att det verkligen gör ont.. det känns ju på precis samma ställe jag har haft/har ont, så jag vet inte jag. Det e nog bra att det e kortvecka, så jag inte jobbar en jäkla massa osså blir jag sjukskriven igen. Vill verkligen INTE vara hemma, det e såå tråkigt.

Nu e det bara o bita ihop o få detta o funka!! Bara positiva tankar!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 17 maj 2009 17:14

Så känns det. En väldigt onödig dag.


Puss o Kram

Av Tesen - 16 maj 2009 10:51

Den behärskar jag väldigt bra just nu. Så länge det funkar kommer jag klamra fast mig vid huvudfotingstaktiken (se gårdagens inlägg, vid funderingar).

Idag ska jag bara vara en glad huvudfoting på äventyr!!


Puss o Kram

Av Tesen - 15 maj 2009 11:39

Nu går jag in på en ny taktik med ryggen.

JAG ÄR EN HUVUDFOTING.

Eftersom dom inte har ryggar, så kan dom inte få ont, bli trött eller deprimerad på sin egen rygg. Så nu o framåt tänker jag tänka mig själv som en huvudfoting. Jag ska köra en fullkommlig ignorationstaktik med ryggen. Det som inte finns kan man ju inte lida av, eller??

Eftersom det inte funkar med positiva tankar måste det till ett drastikt tänk o det e nu. Jag SKA vara frisk på måndag för då börjar jag jobba igen. Eller rättare sagt, jag ÄR frisk på måndag eftersom jag är en huvudfoting!!


Puss o Kram

Av Tesen - 14 maj 2009 11:04Det är lättare att förlåta en fiende än en vän!

Friedrich NietzscheVarför är det så??


Puss o Kram

Av Tesen - 13 maj 2009 16:18

Japp jag e gnällig. Jag e på dåligt humör. Jag har ont. Jag är totalt uttråkad. Jag har plockat fram det värsta hos mig o tänker inte stoppa bort det heller. Idag är det en jävla skitdag. Så är det.


Ikväll ska jag på bio, Änglar o Demoner. Undra hur det ska gå o sitta 2 timmar o 18 minuter?? Får väl ta en frisk prommis inne i salongen o störa alla, för sånt humör är jag på idag. Jag skulle tom med kunna kasta popcorn i huvudet på folk, vilket jag inte kommer o göra, för jag vill inte ha popcorn, inte ens för o kasta dom på folk.

Så jävla synd att jag har läst alla Dan Browns böcker, så filmerna blir ju i regel på nått vis en besvikelse.. Återkommer om tyck o tänk imorrn.


Nu ska jag fortsätta vara på skithumör tills Sälen kommer hem..

Av Tesen - 12 maj 2009 14:27

.. att jag skulle prova att vara utan tabletter (kan inte köra bil på tabletterna, blir så konstig av dom) o köra bil o göra nått idag.. Tänkte att jag måste iaf prova, så jag har en någolunda status inför jobbstart på måndag. Nu har jag varit på "språng" i drygt 3 timmar o nu e det bara att knapra i sig piller o sova. Fy fan vad ont jag har.

Inte bara den fysiska smärtan utan även det psykiska blir lidandel när det blir så här. Blir så trött o lessen för att det inte kan vara bra. Blir så lessen o nere när jag inser att det blir inte bättre. Jag vet inte vad jag ska göra för o få allt o bli bra, för o få min kropp o funka igen!!

Nu skiter jag i det här o går o lägger mig, så kanske jag slipper bryta ihop!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se