Alla inlägg under maj 2009

Av Tesen - 11 maj 2009 11:56

.. här i livet, utan vänner.

Eftersom jag inte kan göra så mycket mer än o sitta o fundera nu när jag är hemma, så har jag kommit fram till att det är väldigt få saker jag skulle vilja ha annorlunda i mitt liv. Visst vill jag ha större hem ,bättre bil o mer pengar men om man nu ska komma tillbaka till verkligheten så är jag nöjd med det jag har. Det materiella är mer drömmar, resten finns här, på riktigt.

Mina vänner finns här, på riktigt. Dom e inte en dröm, dom finns här o aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Dom som finns jämt o ständigt utan krav, dom som finns med alla fel o brister, dom som finns o bara är. Helt underbart o bara veta att jag har folk runt mig som jag känner mig hemma, trygg o lugn med.

Detta inlägg är för er, mina vänner!! Ni vet vilka ni är o ni vet att ni betyder världen för mig!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 10 maj 2009 16:54

.. o det tänker jag inte göra heller. Jag är bara lite fundersam. Jag blir ju inge bättre i ryggen. Jag försöker o röra på mig, jag försöker o göra allt för att det ska bli bättre men det händer inget, ingenting!! Det har inte blivit bättre på flera dagar om inte längre ändå. Jag blir lite orolig att det kommer vara så här resten av livet. Ska jag bara kunna vara "uppe" i några timmar o sen funkar det för jag få så ont?? Ska jag behöva äta tabletter resten av livet för o funka som en normal människa?? Ska det göra ont så fort jag ska ta på ett par strumpor?? Ja, jag vet inte, men just nu känns det inte som det kommer bli bra igen. Just nu känns det som det alltid kommer att vara såhär..

Observera nu att jag gnäller INTE, jag funderar. Jag ser fortfarande positivt på mitt liv o mitt tillfrisknande, det är bara en fundersam dag!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 10 maj 2009 12:17

Undra vad som ska ske idag. Vad ska jag utföra för form av "aktiv vila" idag då?? Nått att fundrear på. Tur att jag kan fundera, så jag har nått att göra.. Haha


Puss o Kram

Av Tesen - 9 maj 2009 10:39

Snygg, stygg, dryg(g), skygg o med en dålig rygg. Jaha, då vet man det då! Haha


Måste även säga GRATTIS till min goda vän Linnea som fyller år idag! Lägger in en fin bild på henne. Kvinnan, kräftan, påsen, behövs det sägas mer??


Puss o Kram

Av Tesen - 8 maj 2009 08:17

Pojkarna!

Mina vänner, mina dårar o mina humöruppllyftare.

Dom får mig alltid o skratta o må bra. Dom finns där jämt o ständigt. Skönt med vänner som bara finns, som bara är, som bara låter mig vara som jag är, som alltid ställer upp, alltid bryr sig!!! Skönt o ha mina pojkar!!!

Pojkarna på bilden, från vänster:

Steffe: Alltid ett väldigt dåligt skämt på gång. (9 år)

Haugen: Ska vi high fivea?? (6 år)

Pjär: När han e med vet man aldrig vad som händer, men roligt har vi iaf. (2 år)

Ärtan: Alltid sen, alltid med, alltid rolig. (5år)

Många år, många skratt!!!


Puss o Kram

Av Tesen - 7 maj 2009 07:57

Nu ska jag gå över till mitt positiva igen. Inte ska en rygg få knäcka mig!!!! Nu räcker det!!! Nu ska jag bara vara glad o träna ryggen. Det ska gå bra det här! Nu ska här peppas att bli frisk. Bara se saker från den ljusa sidan, inga tankar som e negativa här!!


Dagens positiva är Britta o Manolis (finns många andra oxå men just idag e det dom). Min bästa vän i denna stora värld o hennes pojkvän. Den stora sorgen är att hon bor i Grekland. Tack för mejl mm.. Iaf för att tänka positivt, så tänker jag på Britta. Helt underbar människa som e på "fel" sida jorden, fast det löser sig alltid! Hon får mig alltid att må bra, skratta o bli en fjårtis igen. Skönt med sånna mäniskor. Vi behöver inte träffas på några år, men när vi väl gör det, så plockar vi bara upp där vi var o allt fortsätter precis som vanligt! Helt fantastiskt! Inte nog med det så har hon en alldeles underbar pojkvän. En av få männsikor som fått mig o "falla" direkt. Han e en väldigt smart människa o sen får han Britta "på plats" oxå.. Krävs styrka för det. Haha Han känns som en väldigt bra kille för Britta o jag hoppas dom håller ihop tills dom trillar av pinn. Med Manolis vid sin sida kan jag känna mig lugn här hemma i Sverige. Jag vet att hon blir omhädertagen på ett bra sätt, så jag slipper vara orolig!

ja ja, ska sluta svamla nu!

Britta o Manolis, ni är saknad!! Hoppas vi ses till hösten igen!!!


Puss o Kram

Av Tesen - 6 maj 2009 14:40

Jag gillar dansband o du gillar dansband, ska vi high fivea??


Tur jag har vänner som kan roa mig o min SÄL förstås.

(lägger in en fin gammal bild på min vän o min SÄL)


Puss o Kram

Av Tesen - 6 maj 2009 13:05

Dagens plan:

Äta tabletter.

Ta en prommis

Lägga mig o vila

Äta lite mer tabletter


Ja sen är väl dagen slut.

Är det så här det kommer att se ut nu i 2 veckor framöver??!! Redan trött på o vara hemma. Fast jag "orkar" iaf inte göra nått, så det e väl lika bra o infinna sig i känslan att det e så här det kommer vara...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se