Direktlänk till inlägg 20 augusti 2009

Oj oj.

Av Tesen - 20 augusti 2009 19:17

Har nu suttit framför datorn i några timmar.. Börjar man jobba o hittar bra inspiration, så blir man sittande lääänge! Har världens bästa bok med tips framför mig.

Helt otroligt hur bra det känns när allt bara "kommer" till en o man får hur mycket bra ideer som helst! Underbart!

Nu tror jag dock att jag ska lägga ihop boken o göra nått annat ett tag. Blir lite trött i huvudet o sen blir allt likadant till slut.


Vi va iväg en snabbis o kollade på ett radhus i Granloholm för en stund sedan.. Inget som lockar så värst mycket. men vi måste väl börja nånstans! Känner mig inte riktigt mogen o flytta till ett hus, så  vi har kompromissat med ett radhus. Haha. Sen har vi ingen panik ifrån den här lägenheten, så det får väl ta den tid det tar! Bra o kolla runt lite först.


Nu ska jag gå till mamma o hämta köttbullar!!


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se