Alla inlägg under augusti 2009

Av Tesen - 23 augusti 2009 19:29

.. AKUTSUGEN PÅ KALASPUFFAR!!


*Observera att, det är det gamla paketet!!

Inte det nya med det hemska monstret på!!*Så där hysterisk sugen som typ gravida blir på nått äckligt, typ oliver! Nu är jag INTE gravid men har ett craving utan dess like efter just Kalaspuffar!

Tur att Sälen är på väg hem snart med Kalaspuffar åt mig!! Annars dör jag nog!

Jag bara måste ha, NU!!


Puss o Puff


ANNONS
Av Tesen - 23 augusti 2009 17:40

Efter att ha bott i soffan sedan i fredags är det nu dax o göra ett ryck o återta vårt hem!

Det är så skönt när man har helger där man bara kan ligga i pymmen hela helgen o göra inget alls. En sån helg har det varit nu. Men imorrn e det allvar igen så nu ska ordningen återställas! Så nu är det ihopbäddning av soffan o lite småplockning som gäller..


Jag känner mig lite lätt tom i huvudet, så det e ingen idé o skriva nått mer.. Återkommer när huvudet har vaknat igen!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 22 augusti 2009 18:30

.. från soffan o åkte o hälsade på Nilo en liten stund.
Min lilla fis har blitt en tjockis! Han börjar ju se ut som en ordentlig bäbis nu! Han e vaken o han e med. Helt underbart!!


 *Mitt vackerbarn!!*

*Go Skit!!*Puss o Kram

Av Tesen - 21 augusti 2009 14:56

.. planerat hela min helg!! Nu har jag precis kommit hem från jobbet, så nu blir det pymme på o soffan, hela helgen! Underbart. Jag kanske måste göra en avstickare från soffan imorrn o ha lite Nilo tid, alldeles för länge sedan jag träffade honom. Faster längtar!!! 

I övrigt tänker jag nog inte lämna lägenheten! Har allt jag behöver här. Tv-serier, kaffe o cigg, nästan allt en flicka kan önska sig. Haha.
*Fasters lillhjärta!!*

*VackerBarn* 

*Karate Kid*

*Fasters lillninja*Puss o Kram!!


Av Tesen - 20 augusti 2009 19:17

Har nu suttit framför datorn i några timmar.. Börjar man jobba o hittar bra inspiration, så blir man sittande lääänge! Har världens bästa bok med tips framför mig.

Helt otroligt hur bra det känns när allt bara "kommer" till en o man får hur mycket bra ideer som helst! Underbart!

Nu tror jag dock att jag ska lägga ihop boken o göra nått annat ett tag. Blir lite trött i huvudet o sen blir allt likadant till slut.


Vi va iväg en snabbis o kollade på ett radhus i Granloholm för en stund sedan.. Inget som lockar så värst mycket. men vi måste väl börja nånstans! Känner mig inte riktigt mogen o flytta till ett hus, så  vi har kompromissat med ett radhus. Haha. Sen har vi ingen panik ifrån den här lägenheten, så det får väl ta den tid det tar! Bra o kolla runt lite först.


Nu ska jag gå till mamma o hämta köttbullar!!


Puss o Kram

Av Tesen - 19 augusti 2009 19:15

.. mör! Efter en timme massage med hokuspokustanten Kristina, är vem som helst knäckt!


Nu soffläge!


Puss o Kram

Av Tesen - 18 augusti 2009 18:54

.. åkte jag till jobbet, precis som vanligt. Kommer förbi rondellen i Bergsåker o hux flux börjar bilen pipa o blinka åt mig!!

Tvärnitar när jag inser att det e oljelampan som lyser! Stannar bilen o kollar oljan (vilket e lite svårt när man precis kört bilen) konstaterar att det e lite olja.

Tur att jag e som jag e. Öppnar skuffen o tittar i min lilla nödlåda (= lådan där jag har allt till bilen, typ glycol, startkablar, vatten, spolarvätska, ojla o en extra woundebaum), hittar oljan o fyller på.. Inget konstigt med tänker jag, tills jag kommer på att jag har fyllt på 1 liter olja på ca 2 månader. Låter inte riktigt som det ska!! Måste väl ta o lämna in Fiona på en liten spa-behandling framöver kanske!!


Kommer hem (utan missöden) o kommer på att vi har tvättstugan. Blir sur o tvär o svär ljudligt i mitt huvud. Håller iaf tyst om min ilska till tvättstugan o då säger min sambo, nästa som hon läst mina tankar,

- Kan vi inte tvätta imorrn istället??,

Jag jublar ljudligt i mitt huvud o svarar lite nonchalant

-Kan vi väl.

Haha. Man ska aldrig låta nån annan veta vad man tänker.. Haha. Japp, jag e lite störd!!


Nu e det dax för soffliggning med lite Medium. Kanske att jag skulle ha ätit nått oxå, börjar bli lite hungrig! Måste ju vara noga o ha kvar semesterkilona, det är ju tydligen sämre tider nu!! Haha..


Puss o Kram

Av Tesen - 17 augusti 2009 21:27

Idag har jag:


1) Vaknat livrädd efter att ha dött i en flygkrasch. Jag brann upp. Så när jag vaknade, så tordes jag inte somna om igen i ren rädsla o börja drömma om samma dröm igen. Jobbigt!


2) Jobbat. Skönt o vara tillbaka i rutinerna igen.


3) Haft ett bra samtal med någon. Med facit på hand skulle jag ha tagit detta samtal tidigare, så hade saker kanske inte varit så jobbiga så länge. Det vet jag till nästa gång. Man lär så länge man lever.


4) Konstaterat att jag missar en ersättning förr ärr på huvudet på mellan 20 000- 30 000 kronor. Detta kommer jag vara irriterad över ett bra tag. men återigen, man lär så länge man lever.


5) Fikat med en god vän, som har fått för sig o flytta, fast det ska hon inte. (Jag lever i förnekelse) Trevligt med fika iaf.


6) "Kapat" huvudet i tron att ärret skulle synas mindre då. Jag hade fel!!


Ja, sen har jag inte gjort så mycket mer. Nu blir det nog till o få Sälen från tvn. Tydligen just nu på vår tv är det bara en massa svettiga idrottande människor. Jag trodde vi köpte en sportfri tv!!! Jag hade fel igen!! Jag hatar när det händer!! Skit oxå! ;)

Så för att sammanfatta dagen, så ska jag väl ha lärt mig en jäkla massa o jag har nog aldrig haft så fel, som idag.. Haha. Men jag är rätt nöjd ändå!!


Hittade även en snygg egobild på mig själv (utan hål i huvudet). O eftersom jag känner mig ego idag, lägger jag in den!!!


Puss o Kram


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se