Direktlänk till inlägg 27 september 2009

Slagsmål!!

Av Tesen - 27 september 2009 16:13

Japp, då man hemkommen efter fightrep på teatern. Kanske inte så mycket fight för mig, det blir lixom mer duck o putt när man e lite fysiskt skadad.. Det lixom märks att jag inte är 5 år längre. Kroppen sitter lixom fast på ställen som man kunde röra när man va liten. Förunderligt!! Jag är inte benskör, jag är benhård!! Haha. Roligt är det iaf!!


Igår hade jag en väldigt effektiv bäbis dag! Va ut till Alnön o myste med lillfisan!! Den tösen kommer bli operasångerska när hon blir stor. Här snackar vi lungkapacitet utan dess like!! Så söt! Så liten o gullig o med huur lång hår som helst!! Lillfisa!!

  

*Faster lillfisa*

 

Efter att varit några timmar med Matilda drog jag mig till Skönsmon o "stal" med Nilo på en prommis! Vi va nog ute o gick i en o halv timme. Helt underbart!! Han e så cool lillskiten!! Han ler o han pysslar! han va helt fast i barnkanalen på tvn.. Den grabben kommer få "fyrkantiga" ögon innan han ens är i tonåren. Haha.

    

*Fasters lillfis*

 

Efter alla bäbistimmar va det bara o åka hem o duscha o åka till haugen för en trevlig hockeykväll! Efter lite tjat fick vi med oss Haugen o Ärtan ner på Railway, väl där tror jag vi träffade alla vi känner. Väldigt trevlig kväll! Jag är väldigt imponerad av Tompe som orkar bolla både band o teater utan o bryta ihop! Han gör det väldigt bra!!


Det lilla som är kvar av helgen, ska spenderas i soffan med tvn!!


Puss o Kram

 
ANNONS
 
KB

KB

28 september 2009 08:23

Inte alla ni känner. En viss, mycket viktig, person var inte där. Underbar människa, känner henne mycket väl....

http://frulindberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se