Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Nu är det nära, riktigt nära!!

Av Tesen - 9 november 2009 12:12

På torsdag är det PREMIÄR!! Det e alltså inte så många rep kvar, inte så många kvällar kvar till match! Nervositeten kom precis över mig som en blixt från klar himmel. Jag har nog inte tänkt på hur nära det är.. Typ 3 rep kvar bara.. Herregud va fort det har gått.

Men roligt har vi. Så i slutändan blir all denna frånvarande sömn, mat o känslan att aldrig hinna med nått bra! För det är värt det. Det e det bästa. Vi har ju så roligt!!

Med premiärnerverna kommer även tanken, vad händer sen då?? Det kommer att bli alldeles tomt o man funderar på vad fort allt bara passerade! Hur mycket jag än gnäller nu, så blir det ett stort hål när alla föreställningar e avklarade!!

Ska försöka varva ner o bara njuta nu, dom få dagar som e kvar tills allt e slut..


  

*Missa inte chansen, den kommer ej igen..*

 

  

*Snyggaste scenbilden!!*


Puss o Nerv

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se