Alla inlägg under november 2009

Av Tesen - 24 november 2009 06:12

Måste intala mig själv att just nu är jag här, just nu gör jag detta. Det känns som jag är på språng till nästa sak hela tiden. Måste banka in i mitt huvud att, just nu, just här. Kommer ju skaffa mig själv ett härligt magsår annars!! Det känns som det e så mycket som ska göras, tänkas på, ordnas upp att jag aldrig kan landa nånstans. Måste ge mig själv en käftsmäll o se till att jag "är där jag ska". Det e ju ingen idé o tänka på saker förrän det kommer att hända, jag kan iaf inte göra nått åt dom!

Just nu ÄR jag här, just nu SKA jag vara här!! Det som kommer sen, får komma sen!! Så det så!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 23 november 2009 16:54

..är precis lika fullpackad som nästkommande vecka!

Vecka 48!

Måndag: Jobb, teater.

Tisdag: Jobb, käftis, tvättstugan.

Onsdag: Jobb, möte på jobbet.

Torsdag: Jobb, än så länge oplanerad.

Fredag: Jobb, julbord med jobbet.

Lördag: Hjälpa Moster Mona o flytta, utgång med Kajsa.

Söndag: Inget o låt mig va.


Vecka 49!

Måndag: Jobb, teater.

Tisdag: Jobb, kalas.

Onsdag: Jobb, föreläsning.

Torsdag: Jobb, än så länge oplanerad (borde tvätta).

Fredag: Jobb, Nathaliedagen.

Lördag: Småpyssel, nagelfix.

Söndag: Dop.


Jag har sagt det förr o jag säger det igen. Det e inte bara tråkiga saker som händer, det e mycket roligt oxå. Men det e grejen att det alltid e nått bokat, varje dag!!


Sen e det visst bara 2 veckor kvar tills vi åker!! SEMESTER!!! Underbart!!

Det e inte undra på att veckorna bara försvinner när man staplar upp veckorna på detta sättet. Jag e ju för tusan aldrig sysslolös!!


Nu e det dax för lite mat o sen ska jag ut på teatern o ha Kidsen!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 22 november 2009 17:04

Jag öppnade balkongdörren för o få in lite luft i lägenheten o nu har vi en fluga inne! Hur gick det till?? Borde inte den stackaren ha frusit ihjäl ute på ballisen i kylan?? Konstigt!!


Har nu löst mysteriet vad jag ska bli när jag blir stor! Jag ska bli krabbfiskare på båten Northwestern o vara med i Deadliest Catch! Kapten Sig Hansen verkar vara en sån bra chef o dom vinner jämt! Har bara några problem med min plan. Borde nog sluta röka, träna min kropp, sluta ha ont överallt, sluta tycka krabbor ser skrämmande ut, bli man o jag borde nog börjar gilla o ha gummikläder på mig!! Haha! Men vilken erfarenhet det hade varit. Kall, blöt o totalt vansinnig. Låter som ett jobb för mig! Eller hur?? Fick ett bra förslag på en bra titel till min självbiografi som första kvinna på en krabbbåt, KrabbTesen vill till ishavet! Hur fränt lät inte det??!! Coolt, tufft o fränt!!


*Fränt*


Puss o Kram

Av Tesen - 21 november 2009 19:59

Idag har jag haft världens mysigaste dag!! Först en sväng på Birsta med syster o David !

Shoppade lite bäbiskläder till småtrollen!! Hittade snyggaste dressen     till  Matilda! Hon kommer bli så tuff med detta på sig!!

Hittade även skitsnygga kläder till Nilo, hittar ingen bild på dom men dom va svarta, tuffa o med märkning Rock Baby!!

Dom ska bli tuffa min småfisar!! Så det så!


Efter Birsta begav jag mig till Alnön o myste med Matilda!! Gladfis!!


  

*Fasters Gotjej*

 

Efter 2 timmars intensiv Matildamys åkte jag till Skönsmon för effektiv Nilomys! Jag bara kan inte hejda mig när jag kommer i närheten av dessa stackars barn! Jag kunde sköta mig hos Matilda men sen kom allt när jag fick tag i Nilo!! Han e ju så go!!

Elaka Faster Tesen kom som ett brev på posten!!*Fasters (hopknycklade) Gokille* 

 

Nu är jag hemma efter en heldag med att plåga barn. Funderar starkt på o gå ut ikväll men har inte riktigt bestämt mig än!! Kan bli soffan oxå bara.. Kvällen e inte slut än så vi får se!!


Puss o Kram

Av Tesen - 20 november 2009 18:21

Får inte till den rätta lockdownkänslan! Jag som hade laddad så otroligt för denna helg osså har jag ingen ro i kroppen. Tror det har o göra med ett sms jag fick igår!!

Sms:et lyder som föjler:

Hej Faster!

Ville bara säga att jag saknar dig.

Kom o lek med mig nån dag.

Puss o Kram från Nilo

Ps. Mamma o Pappa hälsar Ds.

(Det känns lite som ett lur bakom sms:et, för jag tror inte Nilo 4 månader kan skriva sms riktigt än!! Haha)


Vad händer med det lilla fasterhjärtat då?? Jo, det frasar ihop till ett stort varmt, rosa konfettiregn!!

Vilket resulterar i att jag kommer ihåg att det nästan är 3 veckor sedan jag träffade båda småhjärtarna (har haft mycket med teatern, så jag e inte genomond som inte träffat dom) o det slutligen resulterar i att jag måste träffa dom!! Så imorrn tänker jag ha en Fasterdag!! Så det så! Måste få nofa lite på småskitarna!!

Nu gör det inget att lockdownhelgen inte riktigt blev som planerat, men jag gör ju iaf nått jag verkligen, verkligen vill!!  


  

*Fasters Lillhjärta Nilo*

  

  

*Fasters Lillhjärta Matilda*

  

Mina småfisar. Vad jag saknar dom!!


Puss o Kram 

Av Tesen - 20 november 2009 14:46

Iaf till måndag morgon! Här på Storgatan ska det snart ske, det efterlängtade, det välbehövliga, nämligen Operation Lockdown!! Har precis landat hemma så nu ska det bara duschas o pymmas, sen e helgen räddad! Jag ska inte göra nått alls. Bara pymma runt i lägenheten hela helgen (eller åtminstone tills jag e så uttråkad att jag måste göra nått). Bara vila, sova, läsa, dricka kaffe, göra inget alls till det e dax o åka på jobbet på måndag igen!! Vad jag har längtat efter denna helg o nu är den här!! Tjohoo!!


Puss o Kram

Av Tesen - 19 november 2009 12:55

.. i min kropp! Jag e hostig, jag e snuvig, jag e trött, jag har ont i kroppen o jag e alldeles yr. Vad händer?? Kan det vara en svinattack? Då bryter jag ihop!! Jag som har en underbar helg att se fram emot. Jag, tv:n o pymmen i soffan, hela helgen! Jag har inte tid o bli sjuk, jag ska ju ha en lockdown! Hela grejen med en lockdown förvinner ju om jag blir sjuk!! Håller tummarna för att detta ska gå vägen. Finns ingen tid till sjukdom nu!! Så det så!!

  *Håller tummarna att jag inte slutar så här i helgen!!*


Puss o Kram

Av Tesen - 18 november 2009 20:49

.. är snäll o väldigt bra o ha!! Jag får så väldigt fina naglar av henne!! Tack så mycket!! Hon e ju väldigt bra på många saker, men det e för många o räkna upp, så det får räcka med naglarna idag!! Haha.


  


*Jennie Inga Kristina Härén*

 

Världens bästa syster det e min syster det!! Så det så!! Possimoss!!Måste även lägga in en bild när sötaste Leia har en väldigt fint grepp om min näsa!! Lillfisan!!


  

*Finaste Leia, mamma Kajsa o Tesen*

 

Det e bra att Leia e med så tidigt som möjligt, så hon inser hur roligt det o vara tjejig ibland!! Haha. det ska börjas i tid!!


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se