Alla inlägg under november 2009

Av Tesen - 7 november 2009 09:22

.. kaffet packat o humöret på topp! Ska alldeles strax bege oss till Tonhallen för 8 timmars teaterande!! Roligt, underbart o härligt!! Tjohooo!!

  

*Snyggaste vi*

 

Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 6 november 2009 17:37

Tusan vad fort det går nu! Helg igen. Dock ingen tid för rast o vila utan i helgen e det rep 16 timmar! Återigen, tur att jag tycker det e roligt!!


  

*Revolution*

 

Det är så snyggt, det e så fränt, det är så bra, det är så jäkla coolt!! Helt otroligt att jag får vara med om detta. Det e så roligt o det e så bra folk. Underbart!!!


Funderar på o köpa en Iphone! Nån som har nått bra tips på nån?

Just nu lutar det åt en

   

   *Iphone 3gs 16gb*

i färgen svart. det e lixom lite svårt o veta vad man ska köpa eftersom jag inte e så insatt i det hela.. Kanske ska ta o forska lite. Lämna gärna tips på olika modeller o sorter.

Har nog fått en liten släng av prylgalenhet! Härligt!! Haha


Idag har det varit en väldigt bra dag. Många intressanta diskussioner om det mesta. Roligt o intressant! "Man lär så länge man lever" o just idag är det bra att jag lever!! Så roligt när saker händer o när man vet att saker kommer att förbättras. När man ser en ljusning på allt runtomkring. Kommer blir spännande!


Ikväll fick vi vara repledig. Jag vet inte om jag ska tacka Tompe eller om jag ska tacka alla i ensemblen för att vi e så duktiga??!! Tacksam e jag iaf att jag får vara hemma en sista kväll innan allt kör igång på riktigt allvar!! Ska bli så roligt o tufft nu fram till premiären. Har nog aldrig kännt mig så stolt att få visa upp något, som jag gör för denna föreställning! Den e så bra!!


Nu ska jag njuta av kvällen med min kära Fru (om hon kommer hem nångång)!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 5 november 2009 23:02

Har precis haft ett + och - möte i mittt huvud!! det slutatde precis som jag hade tänkt. Vilket iofs är tur eftersom det e mina tankar. Nått borde jag väl iaf få styra över.. Haha

Iaf här kommer några av +:en.

+ Min Fru, alltid min Fru.

+ Mina underbara vänner. Pojkar, jag saknar er.

+Teatern. Hur mycket jag än gnäller, så e det underbart.

+ Familjen. Dom som alltid ställer upp. Underbart.

+ Mitt liv (oftast)


Nu till alla -

- Det finns en människa som faktiskt inte ens att värd att kalla vid namn, så därför gör jag inte det. O ja, jag är bättre än henne så jag kan skriva såhär.

- Fiona. Min tjuriga bil.

- Mitt vinterhumör.

- Satans skitsaxel.

- Ett återkommande skitsnack som jag av nån outgrundlig anledning alltid måste lyssna på.


Så då va jag nöjd.

Har även insett att jag tydligen har börjat blogga på morgonen innan jag åker på jobbet.. Kan iofs bero på att jag inte har tid nån annan tid på dygnet. Känns som jag prioriterar sömn rätt högt nu!! Så därför alla glad, GOD NATT!!!


Puss o Kram

Av Tesen - 5 november 2009 06:47

Jag ser snö på bilarna som är parkerade! Kan det vara dax för vinter nu?? Längtar efter snön så det blir lite ljusare.. Tänk o få vakna osså har det kommit en meter snö! Vad jag skulle vara glad då! Vill ha mycket snö, massor, gärna nån meter på en gång!! Haha


  

  

*Snö*Nu jobb, sen teater. Otippat va?? Haha


Ha en underbar dag!!


Puss o Kram

Av Tesen - 4 november 2009 07:38

Efter en kväll med ingenting så känner jag mig som människa igen! Härligt.

Idag e det en vecka kvar till genrep, en vecka o en dag till premiär!


  

*Älskade teater*


Det börjar närma sig med stormsteg! Nerverna börjar sakta men säkert smyga sig på! Precis som det ska vara!!

Idag e det fullt upp hela dagen. Jobb o sen teater. Nu e det rep varje kväll/dag fram till premiären. Kanske vi får ledigt på fredagkväll, det återstår o se!! Roligt e det iaf!!

Köp biljetter ni som inte gjort det!! Skynda, skynda!!!Puss o Kram

Av Tesen - 3 november 2009 06:13

Det e den stora frågan för dagen, kommer jag att vakna?? Jag går runt som en zombie. Varken vaken eller sovandes. Sover väldigt illa på nätterna nu. Kan ha o göra med all teater eller att Frun har ont så hon inte kan ligga still eller att bilen inte e hel, vad vet jag?! Det jag vet är iaf att sömn är tydligen inget för mig just nu!! Spelar ingen rol hur trött jag är, så somnar jag o sen vaknar jag stup i kvarten o ligger vaken.. Trist tråkigt o väldigt slitande!! Har tappat mitt största intresse ju, sömn!! Jag som älskar o sova o sova mycket o länge! Sömnen återkommer nog bara jag kan lista ut varför jag inte sover.. Måtte det bli snart bara, kroppen börjar säga ifrån.

  

*Tesen med överlevnadskoppen*


Puss o Snark

Av Tesen - 2 november 2009 15:22

Jag har en riktigt stor klump med bara ilska, irritation o riktigt förbannad känsla i magen! Jag blir så förbannad att jag inte kan skriva hur förbannad jag blir. Helst av allt skulle jag vilja hänga ut människan men det kan jag inte göra. För så ond är jag inte. Just nu finns det EN människa som gör en människa jag älskar väldigt orätt o jag blir så förbannad!! Hur kan dessa männsikor alltid komma undan??

Hur kan man gå från att älska till att vara bitter, otrevlig o riktigt jävla elak?? Varför alltid smutskasta o bråka??

Usch, vad jag blir lessen!


Av Tesen - 1 november 2009 20:53

Idag har det varit en bäbisdag utan dess like!! Mitt på dan kom söta Leia  med mamma Kajsa o hälsade på. Alltid lika roligt o umgås nån annastans än teatern!!


Sen va det dax för middag hos Anna o Tommy med bröder o respektive o lite mer bäbisar!! Sötaste skitungarna då!! Matilda  kör karatestuket idag!! Nilo   försöker köra på den lite söta o charmiga stilen (men jag vet, ja vad som lurar där bakom!!!)!! Haha. Fasters småhjärtan!! Underbara ungar!!


Efter middagen va det till o åka hem o stjäla mammas bil eftersom Fiona är lite sjuk. Tack snälla mamma för att jag får låna bilen!!

Sen kom Jennie (GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN) o fixade mina naglar  .. Då ser man vårdad ut igen. Haha.


Hade en fantastiskt rolig kväll på Memento igår. Längesen jag hade en så bra, rolig o trevlig kväll. Helt underbart. Skoj som tusan!!


Nu ska här intas soffläga innan det e nattning! Nu kör vi igång med teatern varje kväll i 2 veckor, så ikväll ska jag vila!


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se