Alla inlägg under december 2009

Av Tesen - 15 december 2009 14:17

Det bästa jag har är min Fru, mina vänner, min familj, min Nilo o min Matilda!!

Vet inte vad jag skulle göra utan alla dessa människor!! 


NI är mitt stöd, min hjälp, min visdom, min glädje,

mina skratt, mitt allt!!!

 

Tack för att NI finns!

 

ANNONS
Av Tesen - 15 december 2009 07:47

.. sova. Hur lätt e det då när jag har fått tabletter som gör att jag vaknar kallsvettig o livrädd pga mardrömmar?? Har inte haft sånna här drömmar sen jag va väldigt liten.. Riktigt otäckt måste jag säga.

Nu e jag inne på dag 5 med ont i bihålorna o det lättar inget.. Börjar känna en viss förtvivlan i kroppen. Ska jag ha det så har 14 dagar utomlands oxå?? Håller tummarna att det kanske ordnar till sig när jag väl kommer till ett varmare ställe..

Nä, nu ska jag prova sätta mig i sängen igen o hoppas att jag sover en stund..


Puss o Go natt

ANNONS
Av Tesen - 14 december 2009 08:20

Har precis pratat med doktorn. Känner av mina bihålor riktigt ordentligt. Eftersom jag inte är "förkyld" kan dom inte ge penicillin, utan jag får rådet att fortsätta äta rinexin (som gör att jag inte kan sova), ta nässpray (som jag kräks av) o hålla mig väldigt lugn (som det går när det e 5 dagar kvar tills vi åker). Blir det inte bättre tills på torsdag får jag en akuttid.. Men hinner det då släppa till lördag då  det e dax o åka flygplan?? Jag undrar jag..

Jag vet att dom har förmodligen rätt men jag blir iaf förbannad att jag inte får hjälp. Jag kan inte sitta hemma o göra inget alls när det e massa saker som ska göras på jobbet, massa saker som ska göras hemma innan det e dax o åka, Hur ska jag kunna hålla mig lugn?? Fast iofs så gör det ont så fort jag rör mig, så det kanske går på automatik o hålla sig lugn. Varje steg jag tar känns som om huvudet ska explodera, varje gång jag lutar mig framåt gör det så ont att jag nästan tappar andan...

På doktorns inrådan går jag väl o sätter (kan inte ligga för då gör det ont) mig i sängen o läser lite, för sova e det väl bara o se sig om i himlen efter o får göra.. Jäkla tabletter! Japp, jag gnäller, japp, det e synd om mig, japp, jag hispar upp mig!!!

Av Tesen - 13 december 2009 20:53

Har precis kommit hem från familjemiddag! Träffat småfisarna, dom e så goa!


  

*Nilo ligger o myser med kusin Matildas hår*

  

  

*Gladfisan Matilda o Faster Tesen* 


  

*Nilofis tomtar för första gången*

 

 

Nu ska jag lägga mig o sova. Har förmodligen bihåleinflammation, så nu e det rast vila som gäller. Måste ringa doktorn imorrn, så jag får lite penecillin. Undra hur det kommer o gå o flyga om det inte släpper?? Lite nervös känner jag mig..


Puss o Kram

Av Tesen - 13 december 2009 12:51

Om en vecka sitter jag i solen o njuter av livet!! Underbart!


Måste bara säga att jag e supernöjd med den nya kameran. Kommer tjata o detta!!

  

Det blev en Canon eos 450d!! Jäklar vilka bra bilder det blir!! Nu ska man bara lära sig hur den funkar!


Tog finaste bilderna på Leiafisen igår!   


*Sötungen*


Snacka om att det blev roligare o ta bilder!! Kom hem efter en heldag/kväll på teatern med 227 bilder.. Har väl aldrig tagit så mycket kort nånsin tror jag.

Blev extra glad när min kära pappa ringde o sa att jag skulle få ett litet arv från farmor, så nu e ju kameran betald.. Tack snälla farmor o pappa!! Känns så roligt o ha en kamera som är så enkel o som det blir så bra bilder med!! Superroligt!!


Min kära syster hade även fått en bild på mig när jag va liten, måste säga att jag va ju fantastiskt söt!       

*Tesen Mini*

Det va på den gamla goda tiden, innan livet kom ikapp!! Haha!!


Fick en bild på min syster alias Barbapappa oxå     

  

*Syster Jennie Mini* 

Sötsyster!!! 

 

Planen för dagen är inget mer än soffliggning o lite middag hos Anna o Tommy!!


Puss o Kram

Av Tesen - 12 december 2009 15:57

Har köpt en systemkamera idag. O vad jag e nöjd. Nu ska man bara lära sig alla grejer... Kan ta tid!!


Puss o Kram

Av Tesen - 11 december 2009 14:16

Tusan vad tiden går fort. Om en vecka är jag hemma o pysslar o packar det sista innan resan..

Helt otroligt att vi snart är här --->      

Ska bli så skönt o komma bort lite.


Dagen började helt underbart med ett strålande humör o en bra känsla i kroppen! Efter några timmars arbete e jag hemma, fortfarande på strålande humör, men med en trevlig huvudvärk, ett underbart snorigt huvud, en fantastisk hosta o förtjusande kliiga ögon! Tänkte försöka se lite positivt på mina åkommor så kanske dom försvinner lite fortare. Lite som uttrycket "håll dina vänner nära men dina fiender ännu närmare".. Man kanske kan lura sig själv o vara vän med åkommorna, då kanske dom ger upp fortare!! Hoppas!! Om jag nu måste ge upp för att bli sjuk, måste det faktiskt ske nu. Jag ska ju för tusan till utlandet om en vecka o då ska jag vara frisk!! Så det så!


Nu ska jag bädda ner mina åkommor (o mig själv) några timmar i sängen o hoppas dom ger upp.. Sen ikväll får vi se om det dyker upp några pojkar som ska fika här!! Spännande!!


Puss o Kram

Av Tesen - 10 december 2009 17:46

.. det är när man parkerar bilen hemma o bara känner ett lugn!! Så skönt o ha en plats jag e trygg o lugn på. Hur saker än ter sig på dagarna, så e mitt hem, min borg!!


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se