Alla inlägg under januari 2010

Av Tesen - 16 januari 2010 12:53

Hur ont det än gör, så måste jag lämna Edward hemma idag/kväll för att vara med min riktiga familj!! Kanske ett bra beslut, då jag börjar känna mig lite fast!! Haha!!


Igår hande det nått som jag aldrig trodde skulle hända!! Jag sitter lungt o harmoniskt framför datorn i vardagsrummet, min kära Fru sitter brevid o tittar på tv:n.. Vilket inte är så konstigt alls! Men sen händer det, det som gör mig så förvirrad!

Min älskade Fru utbrister:

- Mal aga! Myggmisshandel! Malaga, för fan!!

Sen fortsätter hon o diskutera ett tag, men INTE  med mig, utan hon har tappat allt förstånd o sitter o för en diskussion med människorna på "På Spåret" på tv:n.. Haha!!

När jag tillslut inser att det har "brunnit" för henne, lämnar jag henne (hon hade ju redan ett så bra sällskap, så jag kände mig överflödig) i vardagsrummet o sätter mig i köket med en bok!!

Jag älskar min Fru, men ibland är hon lite knäpp!! Haha!


Puss o Kram

Av Tesen - 15 januari 2010 20:24

.. fy fan, nu rann allt av mig! En jävla skitfredag!! Tvättstugan o jävla På spåret på tv:n.. Vad e det för jävla liv!! Nu sätter jag mig i köket o dricker en öl o läser!!

Av Tesen - 14 januari 2010 22:21

.. så har jag INTE tappat förståndet! Jag bara tränar 4 gånger i veckan!! Haha!

Jag har bara hittat nått som kallas motivation! Har aldrig haft en sån ork, lust eller vilja för att träna på detta sätt! Det kanske inte håller i sig så länge, men just nu, just här, är det så satans roligt! Om det så bara är ett substitut för rökningen, så är det ett jävla bra substitut!!

Vi är så jäkla duktiga, så envisa så tjuriga! Samtidigt har vi nånstans rätt roligt oxå, där ibland all otakt (eller vad säger du Kajsa?), allt rinnigt smink, all äcklig svett!!

Jag är bra, jag är duktigt, jag har roligt o ja, jag är nog en skvätt bäst just nu (Frun o Kajsa oxå iofs ;))!!


Puss o Kram

Av Tesen - 14 januari 2010 17:48

.. mot Helex (för andra gången idag)! Kom hem efter jobbet, bytte kläder o gick bort till Helex för ett Indoor Walking pass. Kom dit o inser att det e fullt!! Så det va bara o traska hem igen... Ringde min coach Snälla Johan för o flytta fram min tid en timme, så jag hinner med ett spinningpass. Han e så snäll Coach Johan!!

Så nu sitter jag laddad som tusan i soffan o väntar på att Frun ska byta om o Kajsa ska komma hit!! Här ska det spinnas!!

Allt känns så jäkla bra!!


Puss o Kram

Av Tesen - 13 januari 2010 18:31

Japp! Ikväll e det en ingenting kväll! Behöver en liten vilokväll från träningen.. Inte för att jag vill utan mer för att jag måste!! Min kropp har börjat protestera lite mot motion, så jag bli hemma ikväll.. Inte just för att jag har träningsvärk utan för att jag av nån dum anledning har blitt snorig o hängig!! Tycker det e jättetrist o vara hemma, jag hade ju kommit igång så bra.. Gjorde ett tappert försök förut men Frun sa ifrån.. Är man sjuk ska man vara hemma.. Jaja!! Hoppas jag e frisk imorrn så jag kan ta nya tag!! Jag e ju så jäkla laddad!!!


Nu blir det Twilightboken i soffan!!


Puss o Kram

Av Tesen - 13 januari 2010 07:39

Träningsvärken e hittad! Den dök upp nu på morgonen sisodär 06:30.. Jag har nu gått genom dom 3 stadierna, lite mör, spagettikropp o nu, smärta överallt!! Haha! Fast det e ju en bra smärta, så det gör inte så mycket!! Men det blir en lång dag på jobbet idag. Haha!


Nått jag fortfarande är fundersam på så är det nattsömnen.. Trodde den skulle komma igång lite bättre efter träningarna, men icke! Sover precis lika illa som innan.. Tom med sömntabletter!! Får ge det några nätter till, så kanske det går till sig... Hoppas verkligen det!!


Nu e det dax o röra sig (väldigt försiktigt) till jobbet!!

Ha en underbar dag alla!!


Puss o Kram

Av Tesen - 12 januari 2010 17:30

Jag förstår inte varför jag inte har ont! Visst e jag lite mör men ingen värk i muskler, ingenting! Vilket gör att jag börjar fundera om jag tränade rätt igår (vilket jag garanterat gjorde eftersom vi hade ögonen på oss av instruktören hela tiden), eller om jag ens va o tränade!! Förvirrande!

Ikväll blir det iaf ett Bodypump pass:


  • BODY PUMP tränar du kroppens alla större muskelgrupper som rygg, bröst, ben, axlar, armar och mage. Du använder en skivstång och avgör själv hur tunga vikter du vill ha. Möjligheten att anpassa träningen efter din egen förmåga göra att du kan träna BODY PUMP oavsett träningserfarenhet. BODYPUMP BAS för dig som vill slipa tekniken eller aldrig testat passet förr.

Låter ju lovande (för en katastrofal träningsvärk imorrn). Men hur kommer det att gå för min stackars axel?? Får försöka lösa problemet. Vill ju inte börja få ont o skita i o träna, nu när jag faktiskt ser positivt på det!! Fast allt lär väl rasa imorrn iaf.. Dag 2 efter spinnig o dag 1 efter pump! Borde vara riktigt illa däran av träningsvärk imorrn!!


Vill bara tillägga att jag har aldrig blivit så väl bemött o varmt mottagen på nått ställe som på Helex!! Att inte behöva känna sig dum eller "hjälplös"! Igår så va det bara o be om hjälp o allt bara löste sig. Tjejen tyckte det va roligt att det va första gången. Vi möttes lixom inte av en suck o ett -Vad gör dom här. Utan ett leende o en väldigt hjälpsam, förklarande o stöttande tjej!! Det e sånt som gör att det blir roligt o träna!!


Jag vet att jag låter så jäkla positiv osv, men jag lovar det kommer lägga sig. Fast jag tänkte passa på o ha roligt nu när det känns så iaf!!


Puss o Kram


Av Tesen - 11 januari 2010 21:55

Jag har rökt i över 15 år! Jag har INTE motionerat på över 10 år! Bara två stycken konstateranden..

Sedan den 3 januari har jag inte rökt. Idag gjorde jag ett 45 minuters spinningpass (utan att dö)!

Jag vet inte vad det är som händer med mig. Är det en antågande 30-års kris eller e det så att jag har fått lite mer insikt om att hälsa är rätt bra o ha??!! Det va faktiskt en intressant känsla o vara helt slut i benen när det va dax o kliva av cykeln. Det va även intressant o få en svettfläck mellan valkarna, utan att det har varit varmt, utan för att jag har rört mig på ett bra nyttigt sätt!! Lite äcklikt men ändå!! Haha!

Som sagt, jag börjar ana oråd!!

Har även en känsla att min stackars kropp inte kommer vilja vakna imorrn (börjar få lite indikationer på det, vid rumptrakten. Haha)!! Skam den som ger sig, nu jävlar e det järnet som gäller!!! Får se hur kroppen är men det lutar åt ett bodypumppass imorrnkväll!!

Ska man knäcka sig, ska man göra det ordentligt!!


Puss o Muskel

Ovido - Quiz & Flashcards