Direktlänk till inlägg 1 februari 2010

Kallt!!

Av Tesen - 1 februari 2010 07:27

Riktigt jäkla kallt! Bara 24 grader ute, skit oxå! Vilket betyder att mitt jäkla ansikte kommer vilja göra en "faceoff" så fort jag visar mig ute!! Mitt stackars ansikte håller för tusan på o lossna ändå.. Jag blir verkligen trött, riktigt trött på denna jäkla vinterskit! Nu vill jag ha vår! Sitta ute på ballisen i solen med täckisarna o dricka kaffe!! Lovely!

Nu har jag satt tankestatus för dagen.. Gnälligare än gnälligast!!

Idag e det rätt mycket på planeringen, så jag hoppas att det kanske går o bli lite positiv nångång idag.. Det e väl bara o hålla tummarn!


Nu ska jag ge mig ut i den arktiska kylan o leta reda på bilen o bege mig till jobbet, om nu bilen vill starta eftersom den fryser den oxå förmodligen!

Skitväder!!!!


Puss o Gnäll

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se