Alla inlägg under februari 2010

Av Tesen - 23 februari 2010 15:42

Just denna vecka kommer det inte bli så mycket träna.. Håller på o få badrummet fixat, vilket resulterar i duschförbud just dom timmarna efter träningen man vill duscha. Dålig ursäkt, jag vet!! Men har jag ett badrum hemma, ställer jag mig inte på gymmet o duschar, så det så!!

Sen gör det faktiskt inte så mycket om min kropp får vila en vecka. Den har rört sig 3 gånger i veckan sen i början av januari!! Vilket betyder att jag har tränat 21 gånger på 7 veckor, vilket e betydligt mer än vad jag har rört mig, sammanlagt, dom sista 15 åren!! När man skriver ut det, tusan va duktig jag/vi är!!! Haha!!

Nu till resultatet av träningen.. Jag är nog den enda människan som inte är nöjd med att få muskler!! Hux flux sitter inte min jeans längre som dom gjorde.. Dom e lixom lite tight! Är det nått jag saknar så det e det faktiskt min ben! Mina härligt slappa, otränade ben!! Det är förmodligen ingen märkbar skillnand för blotta ögat, men jag känner det.. Känner det så pass att jag inte längre vill ha jeans på mig! O visst jag får längre inte ryggskott av o springa, rumpan har lixom hittat en annan plats än o "slå" mig i ryggen när jag springer.. Men det känns inte bra, inte alls!!

Jag kanske helt enkelt ska börja sticka som hobby istället! Haha!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 23 februari 2010 06:01

Herre jäklar vad det e kallt ute! Dom där 10 metrarna till bilen, är en oändlig stig att vandra varje morgon!! Även fast (min nya, väldigt braiga) kupévärmare står o går, så det e det fortfarande så jäkla kallt att passagerardörren inte går o öppna..

När ska det ta slut?? När räcker det med kyla o snö?? För tydligen ska det komma mer sånt oxå..

Det här jäkla tjatet om den globala uppvärmingen verkar ha missats just precis här, där jag bor!! För inte fan e det varmare, det e snarar kallare!! Det måste verkilgen vända snart.. Annars går jag i idé, för det räcker nu, på riktigt, det räcker!!! Det e inte meningen att man ska behöva snöskor o skoteroveroll när man går 10 meter till bilen, bara för o undvika risken o frysa ihjäl!! Är det nån som provat köra bil med snöskor?? Det går förmodligen inte så bra.. Kanske ska införskaffa mig ett par sånna, så har jag en ursäkt o inte köra nånstans!!

Fast nånstans ska jag vara väldigt tacksam, för min underbara Fru, hon får inte stå på motorvärmaplatsen, bara för jag e gnällig.. Inte för att det gör nån större skillnad, men ändå..


  

*Verkligen, det räcker nu!!!!*

 

Puss o Is

ANNONS
Av Tesen - 22 februari 2010 16:10

Har huvudet fullt med just, allt o lite till!! Det e en faslig blandning av lägenhetsförsäljning, lägenhetspyssel, jobb, den antågande arbetslösheten, rensning av vinden, tippenkörning, kortknäppning av lägenheten, städning sortering, CV-brev, personligt brev, Trygghetsrådet, familjen, teatern, barnen..

Lite för mycket för min "lilla" hjärna!! Måste nog sätta mig ner o punkta upp vad som ska göras, så jag kan bocka av eftersom.. För som det känns nu tillkommer det bara mer, mer o mer.. Känns lixom som det aldrig går o släppa nått utan det bara tillkommer saker..


Idag bestämde jag mig för o inte träna, dels för att Pjär ska komma o greja lite o sen känns det som mina ben ska gå av.. Det blev lite för mycket Pumpträning förra veckan, så min stackars ben har inte återhämtat sig än! Det e inte träningsvärk utan myrornas krig i dom, så fort jag spänner benen får jag kramp i dom!! Därför får dom vila idag.. Kör ett Pumppass imorrn istället!!


Ikväll blir det teater med Kidsen! Bästaste Kajsa e hemma o är sjuk, så jag kör "solo" ikväll!! Funkar det oxå, för våra Kids e ju så väldigt bra!! Känns skönt o köra med manus nu.. Då behöver man inte tänka så mycket.. Det lixom bara går av bara farten!!


Nu, kaffe!!


Puss o Kram

Av Tesen - 21 februari 2010 16:42

Det e bara o konstatera, vi i vår familj e inte som alla andra.. Vi är lite knäppare, lite mer förvirrade, lite mer bekymmerslösa o lite annorlunda! Det finns många varianter på konstellationer med föräldrar hit o dit, syskon lite "överallt", men nånstans så har vi alltid varandra! Vi e nog en väldigt "trygg" familj, hur olika vi alla än är...


Iaf var det familjemiddag hos mamma o Tom igår. Lillasyster Jennie med sambo David va snäll o hämtade oss o vi begav oss ut till stugan! Väl framme konstaterades det att det va trav fram till klockan sju, Super G började klockan sju o efter den va det Melodifestivalen!! Hur löser vi nu den "fina" familjemiddagen?? Vi kan ju inte sitta i köket o äta när det e en massa OS o grejer på tv:n... Sagt o gjort, så tog David o Frun varsit stadigt tag om köksbordet o bar in det till vardagsrummet..

  

.. medan dom bar härjade jag o Jennie lös inne i köket..

    

.. tillslut fick vi "onda ögat" av mamma, så vi fick sättas i arbete vi oxå..

  

När allt va klart va det bara o sätta sig vid bordet i vardagsrummet, vrida tv:n o bara trycka i sig underbart god mat...

  


Vi har det rätt bra, jag o min "konstiga" familj!!! Haha!


Puss o Kram


Av Tesen - 20 februari 2010 23:46

När det finns en OS-gren i o vara Ninja, då ska jag vara med!!!! Den svarta ninjan, med ögonbindel o kanske lite spionkänsla!! Det e jag det, när det blir en OS-gren!! Så det så! Är det nått jag e bra på så är det o vara en otränad Ninja, lite typ Ninja i vila!! Haha


Puss o Kram

Av Tesen - 20 februari 2010 23:04

.. har det.. Men det e underbart!! Lyckliga jag! Underbar familj, underbara vänner, underbara liv!!!!!!


*Min Fru o syster (LillInga) leker Nemo* 


 

*Min syster, hästen!!! Haha!*

 

*Min underbara Fru tänker...

Ni förstår att man kan inte hålla sig för skratt!*  

 

Lyckliga jag!!


Puss o Kram

Av Tesen - 20 februari 2010 16:29

Min eftermiddag har spenderats med Matilda o mamma Jossan! Hon e ju så underbar min lillfisa!! Det e så lätt o vara Faster till världens bästa ungar!!

Sen blir man ju helt hysterisk med kameran när dom kommer..


            

    


Fasters hjärtegryn!! Så fin!!


Nu e det dax o göra sig klar för en kväll med middag på ön..


Puss o Kram

Av Tesen - 20 februari 2010 11:22

.. älskar dessa lördagar!! Jag kliver upp när jag orkar.. Jag gör det jag vill!! Idag hasade jag mig upp vi 10 tiden, drack lite kaffe, läste tidningen, duschade!! Så skönt o bara tjava på lite hur man vill, som man vill! Snart får jag besök, sen ska vi på middag! Härligt värre!! Lovley!!


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se