Alla inlägg under februari 2010

Av Tesen - 19 februari 2010 22:58

Jag blir så arg, så lessen, så besviken!! Hur kan man sitta hemma i soffan o gnälla, klaga o bara vara bitter över dessa människor som ger allt för sig själv, sitt land o sin framtid!! Blir så besviken på svenska folket som kan tycka o tänka så mycket!! Idioter! Gör det bättre själv för tusan!!!!!!! Alternativet är SLUTA GNÄLL för fan!! Det e en lek, en sport, ett val, både o titta o vara med!!

Jag är stolt jag, så det så!!


Puss o OS!

ANNONS
Av Tesen - 19 februari 2010 18:41

.. eller riktigt jäkla töntig!!! Hon har Helena Jonsson som bakgrundsbild på sin mobil!! Vet inte riktigt hur jag ska ställa mig i just denna nya situation!! Pojkarna kan jag ta, men hallå, en sportmänniska!! Haha!! Snacka om OS-hysterisk!!!


Nu e det iaf helg!! Efter jobb, pappersfix, ett Pumppass o middag (fil, havre fras o en limpmacka! Supertrist!) tänker jag nu med gott samvete tryna ner mig i soffan med kaffe o glo på tv:n!!!


Puss o Kram


ANNONS
Av Tesen - 18 februari 2010 21:25

Det verkar ju bara vara kaos! Katastrofala av/ur/i åkningar, skador, förvirrade funktionärer, bortförklaringar, tårar, elaka svenskar, dödsfall, dumma jävla människor som jobbar åt Svt o intervjuar folk, press, ännu mer tårar!! Jag tror tom jag kan komma på mer saker o skriva om det, men jag orkar inte riktigt tänka!!

Det som sas vid invigningen, av fömodligen nån klok människa, att vi enas i dessa Olympiska spel, tillsammans utan "agg mot varandra" (typ), verkar faktiskt inte stämma alls!! Ju mer jag ser, ju mer jag läser, så verkar det bara vara heta känslor o dumma kommentarer från folk överallt!! Det e ett spel!!! Det e så många onödiga tårar! Jag tycker så synd om dom, dom stackarna som har sitt lands press på sig o sen råkar ha en dålig dag!! Jag lider med dom! O inte nog att dom "sviker" sig själv o hela sitt land (för tydligen har alla dumma jävlar som ligger i soffan o äter chips rätt o tycka o tänka att dom som verkligen sliter, gör fel!!!), så får dom bara fan för det!!

Jag förstår att dom inte "lyckas", för det e inte ett bra OS, det e ett katastrofalt OS!!


Nu har jag spekulerat klart, så nu ska jag sova! Med en stolt känsla att det e folk från mitt land, som gör allt dom kan, orkar o förmår!! Jag tycker dom e duktiga! Så det så!

Av Tesen - 17 februari 2010 19:34

Alltså min historia med Edward! Har nu sett dom 2 första filmerna, läst alla 4 böckerna på svenska o läst 3 av dom 4 böckerna på engelska.. Så nu e jag bara en bok från slutet..

Vad ska jag läsa sen då?? Måste hitta e serie att läsa igen.

Nån som har ett bra tips på en bra bokserie???

Jag har ingen idé alls på vad jag vill läsa. Känns som det kommer vara svårt o slå Twilightböckerna, så jag vet inte om jag vill läsa mer.. Haha! Nä, jag måste hitta nått o läsa!! O det fort...

Tips?? Snälla, nån som vet om nått bra???

  

Av Tesen - 17 februari 2010 13:44

Här äts det vitpepparkorn o saneras för fulla muggar!!! Vitpeppar, handsprit o ytdesinfektionsmedel är mina bästa vänner!!

Får nog köra på tankekraft efter denna dag!! Jag ska I N T E bli magsjuk!!! Hur jag nu ska klara mig undan det, förstår jag inte.. Men det ska gå!!! Jäklar i min lilla låda!!

Jag vägrar bli sjuk! Jag vägrar bli sjuk! Jag vägrar bli sjuk! Jag vägrar bli sjuk!

Så det så! Nu borde borde jag klara mig!!


Puss o Kram

Av Tesen - 16 februari 2010 20:31

Dom senaste 2 timmarna har spenderats med att sortera papper!! Jag e i vanliga fall en väldigt duktig sorterare men nu har det varit ett för stort flöde på alla jäkla papper, så jag har helt enkelt inte hunnit!! Men nu sitter dom där, fint i pärmen, med egna plastfickor indelade i betyg, uppsägningar, anställningar, TRR-papper, coachpapper, kompetens o cv-häften. Alla med en post-it lapp med datum o innehåll på!! Nu jäklar e det ordning igen!! Så skönt!

Hade inte i min vildaste fantasi kunnat tro att det skulle vara så jäkla mycket pyssel o papper med o bli uppsagd! Dessutom är det alla man ska ringa alla som ska pratas med.. Förstår inte!! Det e ju för tusan som o ha ett halvtidsjobb vid sidan av det riktiga jobbet o få ordning på allt!!

Gick in på Kommunals hemsida o kollade lite med A-kassan! Det gjorde mig bara förbannad, så jag la ner det projektet! Dom har för fan 37 arbetsdagars handläggningstid!! Vilket betyder att jag får ingen A-kassa på över 7 veckor!! Låter väldigt lovande när vi är mitt i en flytt där i faggorna oxå!! Men jag ska inte låta mig nerslås!! ALLT LÖSER SIG!!!


Ohh herregud va fula OS-medaljer!! Såg precis en på tn:n.. Dom va ju skitful!! Vilken tur att jag inte e med o OSar, för en sån hade jag inte velat ha! Har ju inga örhängen som passar till dom fula medaljerna!! Haha!


Så dagen då??

Jo, jobb, sen skulle jag hem o vila lite men det gav jag upp.. Hade redan börjat sortera papper i huvudet, så då fick jag ingen ro o sova!! Istället för o kliva upp o börja med det hela, så ligger jag kvar o bara blir arg för det e så mycket o göra!! Gav upp efter ett tag o masade mig till Helex för lite Pump med bästaste Kajsa! Idag fick jag iaf till tekniken, för jädrar vad jag är mör i kroppen nu! Skönt!! Sen har jag bara sorterat papper o funderat ihop allt, dock inte kommit fram till nån lösning!


Nu har jag gjort ett riktigt ordentligt urvräkningsinlägg, så nu e jag nog nöjd några dagar!! Haha!


Nu ska jag nog bara spendera resten av kvällen med o vara Fru till min älskade Fru!! Titta gärna in på Frun o Martinas OSblogg!! Amatörerna spekulerar!! Dom e inte riktigt riktigt dom där två.. Haha!!


Puss o Kram

Av Tesen - 15 februari 2010 21:45

Vad kan man säga??

Kommer ut på teatern för o ha våra älskvärda fjårtisar! Dom e så bra!!

Dom sitter där o äter blåbär som inte finns, dom sitter o är elaka fast dom är väldens gulligaste, dom sitter där o äter mat som inte finns, dom står där o bara ser förvirrad ut, dom sitter där o pratar för fort, dom sitter där o tappar bort repliker, dom sitter där o fnittrar, dom sitter där o e koncentrerade, dom sitter där o e HELT FANTSTISKA!!! Hur dom nu kan vara det när jag o Kajsa låter som Gestapo modell värre, pekar med HELA handen, småviskar för o få till en scen, bygger om, bygger tillbaka, stryker o ändrar!! Hur dessa kids klarar 2 timmar med mig o Kajsa utan att bli vansinng gör dom värld en GIGANTISK medalj!!

Dom e så bra, dom e så duktiga!! Våra kids!!!


Nu kan jag lägga mig o sova med ett stort varmt hjärta, för dom e så bra!!!


Puss o Kram

Av Tesen - 15 februari 2010 12:12

Veckorna går fort, helgerna går för fort o jag försöker behålla lugnet!!

Så idag då??

Jo, lite jobb, sen blir det träning, sen blir det teater med kidsen!! Måste även komma ihåg o samla ihop lite Aladdingrejer som jag ska låna.. Efter detta är det nog bara o åka hem o sova!! Sen börjar det om igen imorrn klockan 5:15.. Det eviga hjulet som bara snurrar runt, runt, runt, runt o runt igen..

Jag är inte så bitter som jag låter, jag lovar!

Jag har haft en underbar helg o det e väl dom som just nu håller mig flytande! Veckorna försvinner bara i en massa måsten, borden, skullen.. Så otroligt trist!!Ikväll ska jag till "Paradiset"!!


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se