Direktlänk till inlägg 1 mars 2010

UtflippningsVm..

Av Tesen - 1 mars 2010 21:40

.. har jag o bästaste Kajsa haft på teatern idag!! Vi fick till o med våra fjårtisar o skaka på huvudet åt oss! Haha! Hur bra kväll som helst. Skönt o bara få balla ur lite ibland.. Man inser just då att livet e inte så allvarligt, utan faktiskt rätt skönt!!

Dagen i övrigt har varit rätt produktiv! Fixat massa saker som ska fixas. Nu börjar lugnet lägga sig lite iaf :)

Lyckades masa mig till Helex, på ren tjur, för jag va inte det minsta motiverad.. Varenda cell av min kropp skrek -JAG VILL INTE TRÄNA!! Sen kom Frun hem o jag blev sur, så vi masade bort iaf!! Det värsta träningspasset jag nånsin gjort, fy farao vad segt o tungt det va idag!! Händer det igen, då klipper jag nog Helexkortet i mitten!!!


Imorrn e det jobb hela långa dagen, med en liten "rast" på eftermiddan!! Har öppningen o sen möte från 17.. Lär dö (somna) rätt fort när jag kommer hem imorrn!! Men vad gör det då, jag älskar ju o sova!! :)


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se