Direktlänk till inlägg 13 mars 2010

LördagsMix!

Av Tesen - 13 mars 2010 11:13

Måste börja inlägget med o säga grattis till Lillfisan som blir 6 månader idag!!


Fasters lillhjärta!

  

*Lillfisan nykläckt*


  

*Lillfisan nästan 6 månader (5 månader o 2 veckor)*

  


När mitt hem ser ut så här..


 

*Monaloo, Martina, Frun o Lisa* 


.. då är jag nöjd! Goda vänner o familj! Finns inga kvällar som är bättre än kvällarna som bara blir, dom oplanerade kvällarna som bara händer.. När man bara kan luta sig bakåt o inse att det är så här livet ska vara!!! Underbart!!


Sen kan jag meddela att jag o Frun har eventuellt nått en deal ang elgitarren!! Måste bara finslipa den lite.. Just nu verkar det som om hon får en gitarr om jag får en tatuering!! Tror det e en bra deal!!

Sen kan jag även berätta att Tomtejäveln verkar ha dött! Högerörat i full status igen! Bara man önska sig nått riktigt mycket blir det visst så! Haha!


Idag vankas det middag hos Backis o lite Melodifestival!! Bästaste Kajsa ska komma ner o ha en myskväll ikväll! Härligt!


Nu ska jag nog gå o lägga mig igen, bara för att jag kan!! Älskar lördagar när man bara kan tjava på hemma.. Traska runt i pymmen o bara vara! Lövley!


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se