Direktlänk till inlägg 24 mars 2010

Sömngångare!!

Av Tesen - 24 mars 2010 20:59

Klev upp 7:15 imorse o har fortfarande inte vaknat!! Jag har jobbat, ätit på restaurang, hälsat på Kajsa, Jesper o lillfisan o fortfarande inte vaknat!! Hela dagen har det bara varit ludd (mer än vanligt) i huvudet! Dom där kuddsträcken (måste vara kuddsträck, för alternativ två e rynkor o det går jag inte med på än) i ansiktet har fortfarande inte försvunnit, så jag kan nog inte ha vaknat!! Haha!

Otroligt konstig känsla o gå igenom en hel dag utan o ha vaknat! Jag har hinkat i mig kaffe, varit ute o fått frisk luft, rört mig, träffat folk o inget hjälper.. Så nu ger jag faktiskt upp!! Lika bra o lägga sig o hoppas at jag vaknar på riktigt imorrn!

Min stackars Fru fick inte riktigt en bra fru på 3-årsdagen men va tusan gör man?? Hoppas jag e en levande fru imorrn istället!!


Puss o Gonatt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se