Direktlänk till inlägg 31 mars 2010

Hoppsan!!!

Av Tesen - 31 mars 2010 19:20

Jag måste stjäla Frun uttryck nu.. Hoppsan! Skulle raka huvudet lite snabbt innan tvättstugan. Glad i hågen hoppade jag in i badrummet o satte igång. Drar bort två stora tussat mitt på huvudet o sen lägger maskinen av!!! Jäklar!!

Kommer på att Vaktisbackis har en maskin, så då sprang jag över (till Mona) o lånade den!! Ställde in millimetern o satte igång!! Konstaterade rätt fort att jäklar vad "stora" tussar det blev i badkaret!! Tittar upp o inser att detta är mycket kortare än vad jag brukar ha!! Millimetern skiljer sig tydligen från maskin till maskin!!

HOPPSAN!!! Så nu ser jag ut som Sinead O´Conner, fast förmodligen lite kortare ändå...

Med tröstande ord, klappar på ryggen o ord som -Det växer ut igen.. Har jag nog landat i att jag kan iaf inte göra nått åt det!! Lika bra o se ut som en militant flata i några dagar!! Haha!

Tur man ska till storstan (Stockholm) imorrn.. Där ser ju alla lite konstiga ut, så då smälter jag nog in perfekt!! Haha!


Puss o Hoppsan

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se