Alla inlägg under mars 2010

Av Tesen - 26 mars 2010 06:15

.. startar om några timmar! Ska bara jobba först sen e det pymmning o inlåsning som gäller!! Bara ligga hemma hela helgen o göra inget alls (mer än åka o få en massage o ha lite teaterkids).. Pilla naveln o kolla på dåliga filmer! Härligt! Bara göra saker som jag orkar o vill (måste passa på nu innan Operation Packning börjar), hela helgen!! Lövley!

Sen får vi se om Linnea kommer o degar med! Hon har äntligen kommit hem. Nu gäller det bara o övertala henne att hon ska stanna hemma, för gott!!! Sundsvall e sig inte likt utan henne!! Så det så!


  

*Bästaste, grymmaste KatapultBarbie*

 

Nu ska jag ta mitt superhumör o göra det bästa av dagen! Helt hysteriskt bra humör idag!! Tjohopp!!


Ha en underbar dag alla som jag känner o alla som jag inte känner!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 25 mars 2010 19:33

Såld till den ärtiga damen från Östersund!! Helt underbart att lägenheten verkligen e såld! Efter all denna stress o all denna magkatarr, så e det äntligen löst!! Underbart!!

Fast ändå känns det lite konstigt! Att man inte ska sitta på ballisen hela sommaren med ett glas vin o en bok, eller sitta o spela spel hela nätterna,

eller bara tokfesta lös en kväll     .. Alla dessa minnen!! Kanske ska skriva en bok Jag o Min Ballis på 67:an!! Iofs så har vi en ballis i nya lägenheten oxå, men inte inglasad!! Det e verkligen kluvet att flytta! Det som har varit mitt första "trygga" hem ska nu vidare utan mig.. Förunderligt!

Jag ser fram emot att jag o Frun flyttar till något som e VÅRAT inte bara "mitt"! Inte för att jag någonsin har resonerat så, men jag kan tänka mig att tanken har slagit min underbara Fru! Det känns fantastiskt o lixom ta några vuxenpoäng till här i livet, jag o Frun!

Det får nog bli en "gravöl" på ballisen innan flyttlasset går. Haha!!

Har ni inget o göra så flyttar vi sista April, första Maj!! Kom med starka armar o en flaska vin, så e flytten fixad på nån timme!! Haha!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 24 mars 2010 20:59

Klev upp 7:15 imorse o har fortfarande inte vaknat!! Jag har jobbat, ätit på restaurang, hälsat på Kajsa, Jesper o lillfisan o fortfarande inte vaknat!! Hela dagen har det bara varit ludd (mer än vanligt) i huvudet! Dom där kuddsträcken (måste vara kuddsträck, för alternativ två e rynkor o det går jag inte med på än) i ansiktet har fortfarande inte försvunnit, så jag kan nog inte ha vaknat!! Haha!

Otroligt konstig känsla o gå igenom en hel dag utan o ha vaknat! Jag har hinkat i mig kaffe, varit ute o fått frisk luft, rört mig, träffat folk o inget hjälper.. Så nu ger jag faktiskt upp!! Lika bra o lägga sig o hoppas at jag vaknar på riktigt imorrn!

Min stackars Fru fick inte riktigt en bra fru på 3-årsdagen men va tusan gör man?? Hoppas jag e en levande fru imorrn istället!!


Puss o Gonatt!

Av Tesen - 24 mars 2010 13:22

.. har varit tillsammans i 3 år idag!!


Mitt hjärta, mitt allt, min Fru!!

 


Det bästa jag har!


Älskar dig mitt hjärta!


Puss o Kram


Av Tesen - 23 mars 2010 17:11

Känns bra, grymt flow, det rullar på o jag har en fantastisk medvind nu!! Eller så har jag bara en otroligt stark vilja! Jag hade bestämt mig att Malin skulle vinna tvn o vad händer?? Jo jag (vi) har en ny fin tv i vardagsrummet!!

Idag hade jag bestämt mig för o sälja lägenheten o vad händer?? Tametusan att vi har nog sålt den!! Hoppas verkligen allt löser sig nu!!! Ska skynda mig o få handpenningen så hon inte kan backa ur!! Haha!

Så det enda som saknas just nu e bara jobbet. Jag ska ju jobba som receptionist på en körskola, så då e det väl bara o bestämma sig för det!! :)

Det går bra nu!!!


Puss o Kram

Av Tesen - 23 mars 2010 06:05

.. 2 timmar innan klockan ringer e ju helt underbart! Då kan man bara flina lite o lägga sig med en triumfkänsla igen! Bara njuta av att man får sova ett tag till!!

Men att göra som i morse o vakna en halvtimme innan klockan gör mig bara irriterad. Att vakna o se att det står 04:45 på klockan när jag ska kliva upp 05:15 gör hela mig till ett extra stort morgonmonster! Tur att ingen behöver träffa mig den tiden på morgonen!!

När jag inser att jag ska kliva upp om en halvtimme börjar projek "skynda dig o somna om" o det funkar aldrig!! Det hela resulterar i att jag ligger o blir mer o mer förbannad, tills jag tillslut ger upp o kliver muttrande upp ur sängen, alldeles för tidigt...

Sen kommer man in nästa stauts!! Nu har man projekt "låt inte morgonkänslan förstöra hela dagen" framför sig o hur lätt e det då?? Jag får väl helt enkelt försöka o ignorera händelserna i morse o se framåt (tur jag e rätt morgontrött, så jag inte kommer ihåg precis hur det kändes)!! Hinka i mig lite kaffe o rycka på axlarna!!! Det blir nog en bra plan!!


Idag e första träffen med Trr.. Klart intressant. Undra vad man ska få lära sig idag då??

Sen e det bara o åka hem! Har en ensam kväll att göra ingenting på. Gud va skönt!! Bara tjava runt i pymmen o inte tänka på nått!! Lövley!


Nu: Hinkvis med kaffe!
Puss o Kram

Av Tesen - 22 mars 2010 22:25

..nu mina vänner!! Det måste bli MÖRKLILA tröjor!! Vi kan INTE  ha brandgula tröjor!! Vi kommer ju inte se klok ut!!!

Kom igen nu, gå med i gruppen "Vi som vill ha mörklila tröjor" på facebook!!

Genast har vi stött på den brandgula ligan!! Vi MÅSTE störta våra motståndare!! Kom igen!! Bli medlem!!!

Upp till kamp FÖR dom mörklila tröjorna med vit text!!


Puss o Kram

Av Tesen - 22 mars 2010 21:39

Fick ett akutsug efter kalaspuffar med mjölk! Orkar inte gå upp på Frendo o handla, så jag får väl överleva denna attack... Men vad gott det hade varit!!


Nu: SOVA!!


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se