Alla inlägg under mars 2010

Av Tesen - 11 mars 2010 20:57

Nu har min kära Fru fått för sig att hon ska köpa en elgitarr (tack för det Herr Anders Öberg)!! Nu måste jag faktiskt slå ner lillnäven i bordet o säga STOPP!!! Det räcker nu! Vi flyttar inte till en större lägenhet för o få plats med mer saker (instrument), vi flyttar till större för o få plats med det vi har! Eller hur va det nu?? Jag måste hitta en platskrävande hobby jag oxå, mer än kläderna då förstås! Då kanske vi måste flytta till en 7:a innan det e klart.. O hur ska det gå?? Tänk o städa det en gång i veckan. Man kan ju tänka sig stressen o hålla reda på så många rum.. Hur skulle det gå med lillmagen då?? Herregud vilka konsekvenser det kommer bli, allt för en elgitarrs skull!! Haha!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 11 mars 2010 11:59

Jag har för första gången på 16 år stått på ett par längdskidor idag!! Med för små pjäxor o för långa skidor tjavade jag mig runt löpbanan..

Med risk för mitt eget liv, satsade jag allt o tog mig runt!! Ett varv, sen räckte det.. Kommer ihåg varför jag inte har åkt på 16 år!!! Det kommer nog ta 16 år till innan jag gör det igen!!! Haha! Längdsskidor e verkligen inte min grej!! Men jag ska fan ha medalj för försök!! Så det så!!


     

*Jag är här för att underhålla! Haha!*

 

Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 10 mars 2010 19:49

.. med tröstätning är att man piggnar på sig igen! Nackdelen är att man blir FÖR mätt!! Haha! Tur jag inte anväder detta fenomen allt för ofta! Haha!

Efter en dag som inte har varit allt för bra, ska jag nu tryna ner mig i soffan o bara skita i allt ett tag.. Stänga av huvudet en stund.

Skulle behöva ta en ordentlig semester från mitt huvud.. Hur ska man lyckas med det??


Puss o Kram

Av Tesen - 10 mars 2010 13:28
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Tesen - 9 mars 2010 06:00

.. sen börjar mitt nya liv! Mitt nya liv som innebär att aldrig mer kliva upp före klockan 6 på morgonen.. Nu vet jag ju iofs inte hur framtiden ser ut, men det e det som är min plan. O visst e det så att bara man ger sig f*n på nått, så blir det så?? Så tänker jag iaf! Att nånstans så blir saker som man hade tänkt, eller någolunda iaf! Bara för det lär jag väl få ett jobb där jag måste kliva upp klockan 5 varje morgon.. Typiskt min tur! Haha! Fast det gör inte heller så mycket, bara det e alla dagar.. Då får man ju in en vana i det hela!!


Btw så har jag haft en väldigt intressant natt! Jag har klippt mig, vilket resulterade i att jag vaknade, med en hysteriskt skrattande Fru brevid mig, när jag sa Hääj da till frisörskan!! För att förtydliga det hela, så drömde jag att jag va hos frisören (som om jag behöver gå dit med mitt korta hår) o när jag skulle gå så säger jag Hej då, högt o tydligt. Till o med så högt att jag vaknar av det själv.. Vilket min Fru tycket va otroligt roligt där vid ett snåret i natt! Ja ja, jag kan bju på den! Haha!


Sen måste jag ju gratulera världens bästa Leia som fyller 1 år idag!!!

GRATTIS lillfisan!!!


     *Stortjejen*

 


Sen idag blir det lite Leiakalas med stora paket o efter kalaset blir det lite träning med mamma Kajsa!!


Puss o Kram

Av Tesen - 8 mars 2010 17:51
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Tesen - 8 mars 2010 16:57

Det verkar ha flyttat in trummande tomtar i mitt huvud!! Eller iaf i mitt vänstra öra! Det e ett konstant trummande i mitt öra! Ett dovt jäkla trummande! Ibland får jag för mig att tomtarna trummar i takt med min puls, men sen inser jag att, skulle min puls vara så hög så skulle jag dö snart (o det låter väldigt onödigt).. Trummande pågår när jag e vaken, sovande, koncentrerad, trött, pigg, ofokuserad, ja hela jäkla tiden! Det börjar gå mig på nerverna iaf!


*Tyst, tomtejävel, tyst!!!*

 

Om man ska se det positiva med det hela så e jag ju tydligen inte helt tom i bollen.. Om jag har denna bad boy boendes i örat!! Haha! Hellre en tomte i örat än 3 äpplen hög o 14 kvm2... Eller vad säger du Frun?? Vill du ha en barnbassängsfru??? Haha!


Måste be bästaste Kajsa om ursäkt oxå!! Tror jag "lurade" henne att jag skulle träna idag, men jag hann inte... Glömde säga det!!! FÖRLÅT KAJSA!!!


Nu e det dax o göra ett ryck mot teatern o spendera lite tid med alla fjårtisar! Tjohoo!


Puss o Tomtejäklar

Av Tesen - 7 mars 2010 15:51

Vilken låt! Lyssna på den o läs texten...
Det är så man kan gråta...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se