Alla inlägg under mars 2010

Av Tesen - 7 mars 2010 13:27

Igår va det middag hemma hos syster o sambo! Supergod mat o hur trevligt som helst!! Mycket skratt o mycket surr! Besök på sena kvällen o ännu mer skratt! 80-tals efterrätten blev en hit!! Haha!


  

*Fullpackat efterrättsbord!! Ser ni 80-talet??*

 

  

*Jag fick med en extra kompis i glaset, en död fluga!! Det tackar jag för!!

Haha*

 

  

*Syrran slätar ut hakorna inför kameran!!*


Så tack för en supertrevlig kväll o god mat!!


Dagens plan inhåller så lite som möjligt! Ska nog bara bädda ner mig i soffan o göra ingenting, om jag hittar nån ro till det??!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 6 mars 2010 16:08

Idag har lillfisan varit här o haft lite Fastertid!! Hon e ju så jäkla go, lillfisan!! Hon blir ju så stor o det går ju så himla fort! Världens gladaste! Hon bara ler o skrattar!


*Lillfisan med snyggmössan!! Trollunge!*


*Vackerbarn*

 

 

*Tungan rätt i mun*

 

  

*Man måste ju känna hur fast Faster är* 


Nu e det dax för o svida om till lite snyggkläder.. Middag hos

syster    med sambo! Vi står för efterrätten!! Päron med After Eight!! Najs!


Igår va vi hos mamma på middag! Moster Monaloo va oxå med.. Jag satt helt förundrad (o förstummad) när systrarna började berätta om sina ungdomens dagar!! Herregud vilka historier o herregud vad jag har varit/är lugn!! Haha!! Jag menar bara, strumbyxor, motorsåg o en volvo i samma historia!! Haha! Roligt va det iaf!!


Puss o Kram


ANNONS
Av Tesen - 5 mars 2010 06:02

Vart har den tagit vägen, snömodden?? Helt plötsligt vaknar jag lite innan jag parkerar bilen o inser att all snö på vägen e borta!! Kan det vara så att våren e lite försiktigt på gång? Det där försiktiga droppandet från hustaket, snömodden som sakta försvinner, vårkänslan i kroppen, glädjen att finnas till, inte behöva långkalsonger jämt, kan det betyda att det är dax för våren?? Hoppas verkligen det! Dom snömängder som är nu, så tar det iaf till midsommar innan det försvinner, så det skulle vara bra o våra lite tidigt i år!!


Så dagen då! Jobb, powernap, träning o handling står på schemat! Med lite tur hinner jag lägga mig i soffan o njuta att det e helg innan det e söndag igen! Haha!


Imorrn är det middag hos syrran med sambo! Vi ska fixa efterrätten o jag har världens 80-talsefterrätt på hjärnan! Jag ska köpa med mig "inlagda" päronhalvor som man sen smälter After Eight på o lite glass! Det åt man ju konstat när det va "fin"middag när man va liten! Så det blir kanske en lite kulinarisk trip tillbaka till barndomen imorrn! Trevligt som tusan ska bli!!


*Mmmmm back to the 80´s*Puss o Kram

Av Tesen - 4 mars 2010 21:36

.. är en kluven känsla! Visst, man ska ta allt med en nypa salt o det gör jag! Jag faller in i kategorin "Vi som lyssnar o väljer vad vi vill höra".. Det funkar för mig!

Iaf så är det alltid lika intressant o träffa en människa som "lyssnar" på mig. Som kan sätta fingret precis på saker som har hänt, människor i min närhet, mitt tyck o tänk o mina känslor!

Det har varit en timme fylld med insikt om mig själv, om min omgivning o jag har fått en bra förståelse över vad som hänger över mig, vad som måste tas itu med! Allt detta av en människa som jag aldrig träffat (förrän ikväll), aldrig funnits i min omgivning. Jag är väldigt noga med att inte ge o säga för mycket, så allt går o gissa sig till, vilket resulterar i att kvällens möte bara blir mer verkligt för mig!!

Iaf så fick jag veta att min älskade farmor har ett öga för mig, där uppe bland molnen.. Beskrivningen jag fick av "damen" som kom fram va utan tvekan farmor! O ja, jag ska inte blanda kall o varm mat, o ja, vi kommer o trivas, o ja, jag ska lösa det där med oljan o vattnet!! Haha!

Så skönt o få en liten vink att farmor e med mig!!


Hade en visning av lägenheten ikväll!! Gick över förväntan! Så nu e det bara o invänta resultat!! Håller tummarna hårt för att vi ska sälja den till den här tjejen.. Hon verkade bra!! Viktigt det där!! Man vill ju inte lämna den till vem som helst!! Det e ju ändå vårt hem vi talar om!!


Puss o Kram

Av Tesen - 4 mars 2010 12:51

Jag e så glad! Förstår inte varför, utan det bara e så.. Va in o kollade mina blogginlägg för ett år sedan o det va precis samma sak.. Lika glad då!! Tjohopp!


Nu e det bara 4 timmar kvar tills det e dax o träffa "spåtanten"! Ska bli klart intressant o höra vad som sägs! Har varit o spått mig två gånger tidigare o en prickade nästan allt rätt o en missade allt! Så man vet aldrig vad som händer!!

Efter det e det visning! Har städat o grejat så det ser anständigt ut hemma! Inte för att det brukar vara sån oordning, men jäklar vad mycket "skit" som bara står.. Har fyllt två kartonger med bara onödigt "skit" som bara har stått o samlat damm. Typ gamla nallar, blommor, prydnadsaker.. Helt jäkla onödigt!!


Har även lyckats boka en massagetid idag! En lördag, det va ju lite förvirrande!! Bokade den första tiden, för då kan man åka hem o bädda ner sig sen.. Gud va skönt!! :)


Puss o Kram

Av Tesen - 3 mars 2010 20:59

Jag ska bygga ett fort mitt i vårt vardagsrum! Eftersom min kära Fru hellre åker på kalas än är hemma o städar, så föll det lixom på min lott.. Nån fick lov o vara hemma o göra det eftersom det e visning imorrn.. O eftersom det va Fruns syster (GRATTIS SOFIA) som flyller år, så stannade jag hemma!

Gnällde lite över denna sak på facebook, vilket startade en väldigt intressant konversation med några vänner!

Det hela har nu resulterat i ett stort fort med utkikstorn i vardagsrummet. Det ska ha en toalett o ett lösenord! Jag o Lars ska bo där o kasta skor på Sälarna (Malin o Linnea).. Kruxet är just nu att vi måste förstärka våra gränser lite. Sälarna har kommit på våra svagheter, kakor o cola!!

Nu ska jag nog sova lite o fundera ut hur jag kan lösa detta!!

Don Tesen måste ju få Casa del Tesen i fred! Inga sälar i fortet, kanske i vallgraven!!


Puss o Kram

Av Tesen - 3 mars 2010 07:46

Vi ska (med stor sorg) sälja våran lägenhet!! Vi ska flytta till större! Så känner ni nån eller behöver en ny lägenhet själv så kolla HÄR!!!


Puss o Kram

Av Tesen - 2 mars 2010 06:16

.. e inte min starkaste sida, men det går!!

På nått sätt vaknar jag alltid på jobbet min öppningsdagar. Vet inte riktigt hur det går till men jag lyckas alltid ta mig på jobbet! Jag lixom vaknar på parkeringen o förundras hur tusan jag tog mig hit.. O då har jag gjort mig klar hemma, gått till bilen o kört den till jobbet!! Intressant!


Idag e det en lång dag.. Först jobb 6.15-13.45, sen hoppas jag att jag hinner sova för jag ska vara tillbaka på jobbet till 17.00 för möte till sena kvällen!!


Nu e det dax o börja göra nån nytta!

Ha en underbar dag!


Btw så älskar jag min Fru, mest av allt!


Puss o KramSkaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se