Direktlänk till inlägg 21 april 2010

Bemötande!

Av Tesen - 21 april 2010 12:02

För några år sedan tänkte jag börja plugga på Komvux. Gick glad i hågen ner till Af där Komvux låg då, laddad som tusan för o få lite ordning på pluggandet, träffade en människa som totalt förstörde min plan, mitt humör o mitt jag att börja plugga!! Otrevligare människa har jag inte efter det stött på.

Jag är inte dum i huvudet bara för jag inte har gått i skolan o skulle jag vara det så ska det väl för tusan isf uppmuntras när man kommer o ska börja fixa det hela, eller?? Jag måste väl nån gång få börja ordna till allt jag stälde till med i mina vilda unga år, UTAN att känna mig ännu dummare när jag går därifrån!

Iaf detta bemötande jag fick då har satt spår i mig vilket betyder att jag nu 8 år senare bävar för mitt möte med Komvux i dag!! Jag hoppas att det går bättre idag.. Jag hoppas jag träffar på en bra, trevlig människa som hellre lyfter mig än sänker mig..

Nu kanske jag iaf har vettet o modet att säga ifrån om det skulle vara en otrevlig människa igen, men det krävs inte så mycket för o få mig o inte börja plugga igen.. Det e lixom en sån skör lina jag e ute o vandrar på!!


Återkommer lite senare i afton med Komvuxresultat o bemötadeförklaringar!! Haha


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se